2777
2789
عنوان

بچم مرد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 22663 بازدید | 127 پست
ساعت نه ماما اومد گفت میخوام معاینت کنم و بهت کمک کنم زودتر زایمان کنی اون. معاینه کرد و گفت خانم هف ...

الهی 😢😢😔

وقتی گریه میکنی دلتنگشی دلت گره بزن ب دل خانم رباب

اجر اشکات چندبرابر کن با دل شکست حاجت محال بکیر 

التماس دعا .

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا قبلش دکتر و ماما ها میگفتن بچه ای که توی شکم مادر میمیره سیاه و کبود میشه صورتش دفورمه میشه نبینی برای روحیه ی خودت بهتره ولی بعد از به دنیا اومدنش دکترم تعجب کرده بود می‌گفت انگار یه نوزاد زنده خوابیده 😭😭 بچم فرشته ی خدا بود 😭😭

ساعت نه ماما اومد گفت میخوام معاینت کنم و بهت کمک کنم زودتر زایمان کنی اون. معاینه کرد و گفت خانم هف ...

آخ عزیزم،خدا بهت صبر بده

الهی همینطور که خدا صدات رو شنیده وزایمان رو برات آسون کرد بعد اون همه زجر ونارحتی انشالله به دلت هم صبر بده ودامنت بازسبز بشه

یوقت بدنخوابیدی؟😭😭😭😭😭 اگ استراحت بودی قرص ا اس ا مصرف میکردی یانه

به بد خوابیدن ربط نداره که.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
تا قبلش دکتر و ماما ها میگفتن بچه ای که توی شکم مادر میمیره سیاه و کبود میشه صورتش دفورمه میشه نبینی ...

عزیزدلم 

واقعا نمیدونم چی بگم 

خیلییی متاسفم خدا صبرتون‌ بده🥺🥀🖤😭

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه

گواهی فوت براش صادر کردن و فرستادنش سردخونه،با شنیدن هرکدوم از این کلمه ها من جیغ میزدم و گریه میکردم بچه ی دسته گلم جای اینکه توی بغل من باشه باید بره سردخونه؟!!جای گواهی تولد ،گواهی فوت؟!!

آخی عزیزم💔💔 عمر اونم همینقدر بوده⁦:-)⁩

خوشبحالش که نیومد تو این دنیا 💔🥲 

ای کاش من جای اون میمردم

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

خدا به دلت صبر بده عزیزم 

خیلی ناراحت شدم 

اخه علتش چی بوده 

تو دوران بارداری مشکل خاصی نداشتی 

من همه دوران بارداریم استرس بود دیابت گرفتم 

اب دور بچه زیاد شد گفتن هطرناکه 

عفونت وحشتناک که همش بهم چرک خشک کن میدادن ولی هیچ تاثیری نداشت 

گواهی فوت براش صادر کردن و فرستادنش سردخونه،با شنیدن هرکدوم از این کلمه ها من جیغ میزدم و گریه میکرد ...

عزیزم   تو که تقصیری نداشتی اینهمه سختی نگهش داشتی 

.. بازم پناه بر خدا .. گریه کن تا خالی بشی