2777
2789

تو این مدت چندبار واسطه فرستاده بود. حالا مامان من و مامان اون هماهنگ کردن ما دوتا همدیگرو بیرون ببینیم.

اینجور که معلومه اون خیلی ذوق داره و پیگیره از امروز هی به مامانش میگفت زنگ بزنه ساعت و محل قرار رو برای چند روز دیگه هماهنگ کنه.

من اما نمیدونم اصلا چجوری باید رو به رو بشم باهاش و اصلا راجع به چی باید باهاش حرف بزنم.

یه طوریم😑

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ طوری نیست یه لباس شیک میپوشی بااعتماد به نفس میری میشینی جلوش سلام میکنی دور گوشی هم نمیری اگر بیرون تو کافه یا رستوران هستین یه چیزی سفارش بده و ببین حرفش و سوالش چیه محترمانه جواب بده بعدم ببین خوشت میاد از اون یانه سوال هات هم بپرس از هیچی هم نترس

یه کم اختلاف نظر داشتیم سر حجاب. این همه پیگیری و اشتیاقش برام‌ قابل هضم‌ نیست.

خب حتما ازتو خوشش اومده عزیزم 

ک هم پیگیره هم مشتاق

دنیا پوچ تر از اونیه که دنبال گل باشی...
کاش خاستگار منم برگرده

اگه قسمت باشه برگرده برمیگرده.

من روزی که اینو رد میکردم فکر نمیکردم برگرده. چون سنتی بود تقریبا آشنایی. منو دیده بود و اومده بود خواستگاری و اصلا ارتباطی باهم نداشتیم. اما در طول یکسال چند بار برگشت و واسطه فرستاد.

مادرش میگه شاید قیمتش همینجاس که هر جا میره ازدواجش جور نمیشه و باز برمیگرده اینجا

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙