2777
2789

چکارکنم معلمم گفت لقی نگیر من نمیگیرم نتونستم چیزی بهش بگم موقع نشستن دوسانت یقم اویزون میشده میاد بیرون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اصن مگه میشه لقی شو نگرفت؟  حقیقتش راه حلی برات ندارم چون نمیدونم راستش،من همیشه خودم لقی ش ...

فکرکنم منو خام گیراورد 😐من خودم درس ناشی هستم تازه کارم ولی لقی یقه مخصوصا یقه انگلیسی خیلی مهمه الان ببرم نشونش بدمم حتما برمیگرده میگه گفتم بهت بده من بدوزم مانتوتو ندادی اینطوری شد ازقصد برش هاشو نامیزون گرفته بود بردم خونه اضافیاشو قیچی زدم وسجاف یقه رو بزرگتر از یقه گرفته بود که من گیج بشم ببرم بدم بدوزه پول بگیره 

اگرقرارباشه من بدم اون خودش بدوزه وپول بگیره پس چرا میرم یادگیری

فکرکنم منو خام گیراورد 😐من خودم درس ناشی هستم تازه کارم ولی لقی یقه مخصوصا یقه انگلیسی خیلی مهمه ال ...

وا،چ عجیب.ب قول خودت تو قراره پیشش بری یادگیری ن اینکع بدی بقیع برات بدوزن😐 اگه واقعا همینطوره برو یجا دیگه ثبت نام کن وگرنه ک زده میشی از کار شیرین خیاطی کردن 

وا،چ عجیب.ب قول خودت تو قراره پیشش بری یادگیری ن اینکع بدی بقیع برات بدوزن😐 اگه واقعا همینطوره برو ...

بخدا که اموزشگاه نمیتونم برم شهردیگه هستش واسه یه دیوونه رفتن فقط الگویادداد دوختو دوز اصلا حتی جلوی ما برای مشتریاش کار نمیدوخت که شاگرداش نبینن بی نصیب موندم و حامله شدم وازخودم به زور میدوختم به هرحال ولی الگوهاش بلدبودم الان دخترم دوسالشه پیش یکی رفتم قصدش فقط کارکشیدن بود اونم نه دوخت ودوز میدادسردوزکنی به دوختای مهمش میرسید چی میداد دستت میفرستاد نخود سیاه ۱۰جلسه نرفته ول کردم

الام اینم میرم یادمیده ولی مثلا بگم راهنمایی کن یه شومیزبدوزم میگه بیار بده من بدوزم 🥴 بابا من قصدم تو الگوهامو نگاه کنی اصلاحاتشو بگی برشش راهنماییم کنی ودوختش رو ایرادمو بگی نه اینکه بگی بیار بده من بدوزم بابتش پولم بخوای