2777
2789
عنوان

امروز به یه همکار هام گفتم خفه شو

328 بازدید | 19 پست

یه همکارهام هست ۱۰ سال از من بزرگتره و انقدر گل و خوب و خوش اخلاقه که نگو بعد با این وجود ک اخلاقش اینطوریه من و خیلی دوستداره و خیلی سر به سرم میزاره و امروز یه چند باری زیاد اذیتم کرد کلا همیشه سرکار بهم میگن با نمکی بخاطر همین این همکارم خیلی دوست داره باهاش کَل بگیرم و حرصم بده مثلا چند دفعه تاحالا گفته وقت هایی که خانم فلانی از دم دفترم رد میشه از عمد صداش میکنم تا باهاش حرف بزنم خلاصه ک امروز رو مخم رفت منم یهو نمیدونم چرا بهش گفتم خفه شو البته شوخی وار گفتم ولی اون بدش اومد و کار بالا گرفت بعد من‌خودم فهمیدم چه اشتباهی کردم رفتم پیشش معذرت خواهی کردم و چند دفعه رفتم منت کشی و به یه همکار های دیگم گفتم برو از طرف من‌ معذرت خواهی کن اما فایده نداشت و هنوز باد داره و ناراحته ازم...حالا نمیدونم چیکار کنم

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظرم خوب کردی 

شوخی و بحث و خندم حدی داره ب هرحال محیط کاره و باید مرزهایی باشه 

الانم بااینکارت مرز هایی ایجاد میشه 

شمام چندروزی دمپرش نباش عذر خواهیتو کردی دیگ بسپار ب خودش

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
ب نظرم خوب کردی  شوخی و بحث و خندم حدی داره ب هرحال محیط کاره و باید مرزهایی باشه  الانم ...

اره من همون وقت متوجه اشتباه و تند رویم شدم اما دیگه کار از کار گذشته بود

چرااخه با ادمهای اطراف تون حریم تعریف نمیکنید؟ محیط کاره و اصلا نیازی نیست بااقایون بگو بخند داشت. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بله

با آقا آنقدر راحتین؟ ولش کن دیگه منت کشی چی معذرت خواهی کردی و زیاد هم اینجور شوخی ها نکن که این موضوع ها پیش نیاد کلا خوب نیست بنظرم چون تو محیط مختلط کار میکنم می‌دونم من بیشتر اوقات سعی میکنم همیشه حدود رو رعایت کنم کسی هم باهام زیاد شوخی های الکی نمیکنه برخلاف بقیه همکاران خانمم

گل و شکلات بگیر براش اگه ادم‌خوبیه

خیلی آدم خوبیه و واقعا جزو بهترین مردی هایی که تو کل عمرم دیدیم بسیار آقا و با شخصیته اما فکر می‌کنم گل گرفتن یه مقداری زیاده روی باشه و شاید کسی دچار سوتفاهم بشه