2777
2789
عنوان

امروز به یه همکار هام گفتم خفه شو

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 19 پست
چرااخه با ادمهای اطراف تون حریم تعریف نمیکنید؟ محیط کاره و اصلا نیازی نیست بااقایون بگو بخند داشت.&n ...

عزیزم به عنوان کسی که ۳الی ۴ سالی هست تیم وورک کار میکنم یاد گرفتم هر مکان شغلی شرایط خاص خودش رو داره من همکارانم بسیار حرفه ای هستند و کوچیک ترین فردشون منم همشون هم بالای بیست سال سابقه ی حرفه ای تو جاهای معتبر رو دارن اصلا روابط اونجوری یا بگو بخند های نامتعارف بین ما نیست

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با آقا آنقدر راحتین؟ ولش کن دیگه منت کشی چی معذرت خواهی کردی و زیاد هم اینجور شوخی ها نکن که این موض ...

بله تا حدود زیادی با شما موافقم 

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁
عزیزم به عنوان کسی که ۳الی ۴ سالی هست تیم وورک کار میکنم یاد گرفتم هر مکان شغلی شرایط خاص خودش رو دا ...

حرفه ای بودن ربطی به نداشتن حریم نیست. 

وقتی براخودت حریم بذاری کسی نمیتونه شوخی کنه و شوخی هاتون تا حدی پیش بره که از دهنت بپره خفه شو. 

من میگم جوری باش که به اینجا نرسی🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401