2777
2789
عنوان

دورهمی لاغرا

| مشاهده متن کامل بحث + 13125 بازدید | 712 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شماچی میخوریدکالریتون به3000میرسه؟؟؟

آره عزیزم به برنج وگوشت که نیس... من دوسال تحت رژیمم... چندماهه کالریموبه ۳۰۰۰ رسوندم.. میان وعده هازیادمیخورم...مثل چیپس.تخمه.اجیل.شکلات.موز.خرما.بستنی... همشومیخورم تا به هدفم برسم...

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
جدی ندارید؟چقد خوب که اهل این چیزا نیستید تبریک🤗

نه والا...من مشغول بچه داری وشوهرداری..و هرروز هروز تمیز کردن خونه وپخت وپز... میام که استراحت کنم میام تونی نی سایت...اینم دوماهه عضوشدم البته چن ساله اینجارومیخونم...

من از دیروز سالاد اولویه رو اضاف کردم به برنامم ظهرها پلو با مرغ یا گوشت عصرا سالاد اولویه شبا هم شام هر چی باشه ... میانوعده زیاد نمیخورم در عوضش غذای اصلیمو کامل میخورم.. کالری روزانه هم 2500 به بالا میشه

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

سلام خانوما در چه حالین  ... دریا کجایی ؟؟؟ بچه ها منم دارم تلاشمو میکنم امروز وسوسه شدم قرص فت فست بگیرم ولی شوهرم جلومو گرفت نذاشت گفت به جا تپل شدن مریضت میکنه بدتر .. بچه ها من بعد از غذا یا هر وقت که بیکار باشم تخمه افتابگردن میخورم واسه تپل شدن صورت خوبه

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
مامان یسنا جون امروز چیکار کردی ... 

عزیزم هیچی به هیچی...امروز از شانس بدم period شدم از شکم دردوکمر درد از صبح به خدوم میپیچم..ناهاروشاموهم به زورخوردم... نه عزیزم اصلا نگیر منم یه زمانی میخواستم بگیرم که شوهرم نذاشت اخه دوستش چندسال بود مصرف میکرد یه مدت که قطع میکنه از وضعیت قبلش هم لاغرترمیشه... حالا هم میگه هی میره دکترو ازمایشگاه میگه کبدش مشکل پیداکرده...