2777
2789
عنوان

دورهمی لاغرا

| مشاهده متن کامل بحث + 13126 بازدید | 712 پست

سلام خوش اومدی... هممون از امروز شروع کردیم نگران نباش ایشالا به وزن ایده الت میرسی... خب کپسول مولتی ویتامین خارجی هم بگیربین ناهارت بخور اونم اشتهاتوبازمیکنه... قرص اهن وب کمپلس هم همینطور..

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

خوش اومدی عزیزم  . یه هفته ای تو مرخصی بودیم حالا دوباره شروع کردیم .. شما هم بیا از تجربیاتت بهمون بگو   

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا الان ۲۰۰۰ کالری... البته هیچ قرص مکملی نخوردم چون مهمون داشتم نمیتونستم پیش اونا استراحت کنم چون منوبشدت قرصا بدنموسست میکنن..ایشالا فردامیرم دکتر دارو بنویسه

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

باشگاه بودم ، خودمو وزن کردم ۴۸ شده بودم😃

تا الان ۱۷۰۰ کالری مصرف کردم ، البته بیشتر مصرف کردم ولی حدود ۳۰۰ تاش با ورزش کم میشه😐

شیر و سیب زمینی و بستنی و خرما و آجیل زیاد بخورید

برنجم همینطور

آب هم زیاد بخورید تا صورت همزمان چاق شه

فارماتون واسه من خوب بود ولی حس کردم اشتهام وابسته به قرص میشه اگه بیشتر بخورم ، یه ماه معدم به خوردن عادت کنه دوباره میگیرم فارماتون رو

عدس و لوبیا هم بخورید خیلی کالری داره😁

فعلا همین به ذهنم میاد😀

من تا الان ۲۰۰۰ کالری... البته هیچ قرص مکملی نخوردم چون مهمون داشتم نمیتونستم پیش اونا استراحت کنم چ ...

شما قدتون چقده ؟

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....
من تا الان ۲۰۰۰ کالری... البته هیچ قرص مکملی نخوردم چون مهمون داشتم نمیتونستم پیش اونا استراحت کنم چ ...

چی خوردی؟؟؟

دوستام میشه امضام رادیدید5صلوات براحاجت دلم بفرستید😢😢انشاالله هرچی ازخدامیخواهیدبهتون بده😢
چی خوردی؟؟؟

سلام ، ببین هرکسی بودجه اش نمیرسه بخواد هر روز گوشت و مرغ بخوره😅

من خودم غذاهای معمولی میخورم دیگه

مثلا بیشتز غذاهای ما برنجیه😁

حتما ناهار و شام دو کفگیر برنج میخورم

دستت میاد اگه با برنامه کار کنی که چیا بیشتر کالری داره

مثلا خوراک لوبیا خیلیییی کالری داره

عدس همینطور

سیبزمینی پخته یا سرخ کرده

هرجا کم میاری شیر بخور یا بیسکوییت دایجستیو که خیلی کالریش بالاس

اگه ورزش میکنی موز بخور انگور خیلیییی کالری داره خرما و گردو بخور

انجیر خشک هم کالریش خیلی بالاس

سینه مرغ خیلی خوبه 

برنامه ی بشقاب رو نصب کن کالریا میاد دستت با توجه به توان مالیت شروع کن خوردن یه چیزایی رو تو برنامه غذاییت قرار بده بتونی همیشه بخریش

اگرم مشکل نداری از نظر مالی که گوش و مرغ و ماهی زیاد بخور

برنامه رو نصب کن دستت میاد کالری خوراکیا کارت راحت تره