2777
2789
عنوان

پوشاك از انگليس و تركيه

325 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من يك كانال جديدا باز كردم و از انگليس و تركيه لباس ميارم.

راستش اولش فقط يك گروه بود براي فاميلهام بعد كه استقبال شد براي عموم كانال زدم.

لباسهايي كه از انگليس ميارم رو با نرخ پوند ٦٥٠٠ و لباسهايي كه از تركيه ميارم با لير ١٥٠٠ ميدم.

از هر برند معروفي هم كه بخوايد ميارم كار: زارا، گوچي، اچ اند ام، مانگو...

راستي كارهايي كه از انگليس مياد ٤٠ روزه حدودا ميرسه و چون با پست رويال ميفرستيم كد پيگيري داره. و هر ٢ كيلو بار ١٣٠ تومن هزينه پستش هست.

كارهايي كه از تركيه مياد حدودا ٢٠ روزه ميرسه و هر كيلو ٤٥ تومن هزينه بارش هست.

هر كي دوست داشت ميتونه به شماره ٠٩١٠٣٠٩٠٥٥٢ تو تـلگرام بهم پيام بده تا لينك كانالم رو براش بفرستم. 

در كل هر وقت بتونم يكسري از كارها رو هم اينجا به اشتراك ميگذارم

خرید از انگلیس در خصوصی پیام دهید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست دوستان قرص تقويت مو و جلوگيري از ريزش مو هيربرست هم ميارم و چون از اين سايت خريد زياد داريم خود سايت بهمون كد تخفيف داده قيمتش از همه جا ارزون تر شده

اتفاقا الان تو يه كانال لوازم ارايش بودم از امريكا خريد مي كنن برام سوال شد! من فكر مي كردم خودشون كسي رو دارن خريد مي كنن با مسافر مي فرستن ايران... شما كه با پست خريد مي كني ويزا كارت داري؟ همه هم كه مي گن به پست اعتمادي نيست تو ايران جنس رو بلند مي كنن! ميشه يه كم توضيح بدي

اتفاقا الان تو يه كانال لوازم ارايش بودم از امريكا خريد مي كنن برام سوال شد! من فكر مي كردم خودشون ك ...

سلام خانومي

من ويزا كارت ندارم

دوستم انگليس زندگي ميكنه، من اينجا مدلهاي لباس رو عكساش رو از سايتهاي معروف ميگيرم توي گروهم ميگذارم هر كس سفارش ميده، دوستم تو انگليس ميخره به ادرس من پست ميكنه.

نه اصلا اينجور چيزي من تجربه نكردم كه پست چيزي رو بلند كنه!!!

من الان ٣ساله اين كار رو ميكنم و اصلا اينجور تجربه اي رو ندارم.

منم هم شنیدم و هم به چشمم دیدم که تو پست خیلی از وسایل رو میدزدن برادر خودم از المان چندب ...

نميدونم والا من دارم ميگم خودم و دستام ٣ساله از انگليس چيز مياريم، شده كه كارها رو خيلي دير تحويل بدن ولي تاحالا نشده چيزي كم شده باشه