2777
2789

خانما من ماه پیش اقدام کردم اما باردار نشدم از نظر عفونت و کیست و از اینا مشکل نداشتم کیخوام بدونم حتما دکتر باید تجویز کنه ؟چجوریه اینا مصرفش

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا از روز سوم یا پنجم پریودی به مدت پنج شب..شبی دوتا مصرف میشه..بعد روز 12 تا 14 پریودی میری سونو فولیکول ببینید سایز فولیاتون اگه خوب بود دکتر واسه آزادسازی تخمک بهتون آمپول hcg تجویز میکنه ..شبی که آمپول آزادسازی زدین و بعدش یک شب در میون میرید اقدام...من مصرف کردم چندماه ولی چون همسرم مشکل داره باردار نشدم

خدایا معجزت رو بهم نشون بده😓🙏🥰

منم بعد شش ماه اقدام که نگرفت رفتم دکتر دوبسته لتروزول داد برا دو ماه که ماه دوم خدارو.شکر گرفت.

البته تو رحم یه عده ای ایجاد کیست میکنه

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه

به منم امپول نداد حتی سونو هم نگفت برو روز چهاردهم دورم تخمدون چپم درد میکرد طوری ک هی میگرفت و ول میکرد پرسیدم گفتن داره تخمک ازاد میشه

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه
دكتر به من گفت از روز ٢ تا ٧ پري هر شب دو تا  آمپول هم نداد چندسال پيش هم كلوميفن خوردم و آمپ ...

الان روز ۸ام پری ام

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار

بله من ماه اول اقدامم روزی دوتا کلومفین از روز سوم تا پنجم پری خوردم و روز ۱۵پری امم بدون سونو آمپولارو زدم جواب نداد ماه بعد روزی سه تا تو همون روزا خوردم روز ۱۵رفتم سونو فولیکول ۲۲داشتم آمپولو زدم  و باردار شدم 

من چند ماهه لتروزول و کلومیفن میخورم اما تحت نظر پزشک. سرخود نخوردم. نتیجه نداد اونا. برام آمپول hmg و hcg نوشت اون ماه اونا هم زدم ولی بازم باردار نشدم. این ماهم بازم برام کلومیفن و آمپولا رو نوشته .امید بخدا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍