2777
2789
عنوان

خانمایی ک شوهراشون پلیسن بیایبن

1479 بازدید | 111 پست

سلام

من امروز با ی آقایی اشنا شدم ک پلیسه

اومد گفت بیایین ماشین صحبت کنیم

منم گفتم ن 

گفت پلیسم کارتشم نشونم داد

منم سوار شدم 

اولین باری بود ک همو دیدیم اینم بگم

هیچی گفت توو ی لحظه دیدمت ازت خوشم اومد میخوام بیشتر باهم آشنا بشیم 

منم شمارمو دادم تاکید کردم ک رابطه ج ن سی نه اصلا

اونم گفت نه من حواسم هست

ی بار دیگم صحبت کردیم تلفنی ک جمعا ۴ رقیقه ام نشد چون سر کارش بود 

بازم گفتم ببین من نمیتونم اون مدلی باشما 

گفت خجالت بکش

ولی اول اینکه خب هما جا ادمای خوبو بد هست 

ولی بنظرتون کار درستو کردم ی نفرو ندیده نشناخته رو حساب پلیس بودنش اوکی دادم برای آشنایی بیشتر

بعدم ماشینش کلا دودی بود 

سوال دومم این بود ک شغل پلیسا چجوریه ساعت کاریشون همه جیزی ک راجبش هست میخوام بدونم

مثلا شماره ای ک بمن داده فقط واتساپ داره ک اونم هیچ پروفی روش نیست

گفتم شغلتون چیه دقیقا گفت باید حضوری صحبت کنیم

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی یهویی وترد رابطه شدی 

اما اینکه بدون هیچ حرفی رابطه جنسی رو وسط کشیدی هم قشنگ نیس

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خیلی یهویی وترد رابطه شدی  اما اینکه بدون هیچ حرفی رابطه جنسی رو وسط کشیدی هم قشنگ نیس

اونم گفت قشنگ نیست

ولی اخه گفت همه جوره کنار هم باشیم 

من گفتم لابد این س ... سم میخواد

رک گفتم ن

بستگی ب خودتو خونوادت داره که اوکی هستید با اینجور مشاغل یا نه

دختر عموی خودم پلیس بود

دختر عمه هامم توو دادگاه و دادگستری کار میکنن

داییمم توو سپاهه

ولی میخوام بدونم ساعت کاریشون چطوره و اینا

برادرای همسم سرهنگ هستند 

تا جایی که می‌دونم اصلا از موقعیت حرفه ای شون در مسیر دلدادگی استفاده نمی‌کنند 

اصلا اجازه اینکار رو ندارن 

فقط زمانی میتونن با استفاده از کارت شون کسی رو ندارم به اطاعت با همراهی کنند که ماموریت داشته باشند 

در غیر اینصورت اصلا اجازه اینکار رو ندارن 

شاید این فرد پلیس نیستند و قصد فریب دادن شما رو داشته 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
برادرای شوهرم سرهنگ هستند  تا جایی که می‌دونم اصلا از موقعیت حرفه ای شون در مسیر دلدادگی استفا ...

نهه 

من کارتشو دیدم لباسشم لباس نیروی انتظامی بود

من ازش خواستم 

گفت پلیسم قصدمم مزاحمت نیست

گفتم کارتتونو ببینم

چی بگم والا.....

ساعت کاری بستگی به پستشون داره

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
چی بگم والا..... ساعت کاری بستگی به پستشون داره

اهان 

بعد اینکه ار کجا میتونم بفهمم ک متاهل هست یا ن

الان زشته ازش بخوام شناسنامشو بیاره؟

نهه  من کارتشو دیدم لباسشم لباس نیروی انتظامی بود من ازش خواستم  گفت پلیسم قصدمم مزاحمت ...

خب وقتی لباس نظامی تنش باشه یعنی توی ماموریت و یا ساعت کاری شون هستند و وقتی در حالت  انجام وظیفه باشند حق ندارن این کارها رو انجام بدن 

شوخی که نیست ممکنه سلب درجه بشن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
خب وقتی لباس نظامی تنش باشه یعنی توی ماموریت و یا ساعت کاری شون هستند و وقتی در حالت  انجام وظی ...

دیگ من نمیدونمم

اینا بود خواهرم

خب وقتی لباس نظامی تنش باشه یعنی توی ماموریت و یا ساعت کاری شون هستند و وقتی در حالت  انجام وظی ...

بعد از ظهرام کار میکنن

یا مثل بقیه شغلا تا ساعت ۲ ایناست کارشون؟