2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده بیرونت کنن جایی نداشته باشی بری من بارها مادرشوهرش باهام این کارو کرده بارها داد زده تو صور ...

اره میدونم.خانوادم شهر دیگن چن بار بیرونم کردن یه شبو تا صبح رفتم تو بیمارستان خوابیدم.کسی ک مث سگ ارزوی رسیدن بهشو داشتم بلا نموند ک سرم نیاره.الان ک میگم طلاقم بده مهرمم مال خودت بحثو عوض میکنه یادش رفته چقد اوارم کرد تو این شهر،غریب.یه زمانی میگفتم عشق وابستگی ولی اگه الان جایی برا رفتن داشتم بدون اینکه بهش بگم میرم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

اره میدونم.خانوادم شهر دیگن چن بار بیرونم کردن یه شبو تا صبح رفتم تو بیمارستان خوابیدم.کسی ک مث سگ ا ...

منم تو چشمش نگاه میکنم میگم چه خوب شد بچه نداریم البته یکی داره من دارم بزرگش میکنم فقط امیدم به اونه شده تو تاریکی محض نور ببینی یه روزنه شاید روزنه زندگی من اون بچه و روزنه زندگی اون بچه من باشم

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
منم تو چشمش نگاه میکنم میگم چه خوب شد بچه نداریم البته یکی داره من دارم بزرگش میکنم فقط امیدم به اون ...

شوهر منم بچه داره😑دختر

ولی باهام بده اذیتم میکنه خیلی بد ذاته وای کاش مردن دست تود ادم بود

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

شوهر منم بچه داره😑دختر ولی باهام بده اذیتم میکنه خیلی بد ذاته وای کاش مردن دست تود ادم بود

خدا بزرگه ماهم خدایی داریم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...