بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
والا۱۸ سالم بود شوهرم اومد خواستگاریم همه موافق بودن منم گفتم باشه.فکر کردم چون همه ازدواج میکنن منم باید بکنم دیگه.از نظر جنسی هم بگم هیچ میلی نداشتم ها یعنی مثل دخترای الان نبودم کلا تو عمرم دوست پسر واینا نداشتم.چون شوهرم از بچگی منو دوست داشت واینا گفتم این بیشتر از بقیه خواستگارام منو میخاد.پسرعمومه
الان ۳۶ سالمه خداروشکر شوهرم خوبه و دوستم داره اما خوب اونموقع چون سنم کم بود هیچ سیاستی نداشتم و یه سری مشکلاتی پیش اومد برامون اونموقع اگه عقل الان رو میداشتم بازم قبولش میکردم ولی بعضی از رفتارهام رو تغییر میدادم
دقیییقا منم.انتخاب خودم بود همه مخالف بودن.گوه خوردم ولی راه برگشتی نیس
خیلی بده بیرونت کنن جایی نداشته باشی بری من بارها مادرشوهرش باهام این کارو کرده بارها داد زده تو صورتم هه سخته هری فقط خدا میدونه تو دلم چخبره کاش خودخدا هم کمکم کنه
طعم خیانت هم چشیدم میدونی وقتی از همه چی تمومیت همه بگن و تو فقط بغض کنی چه دردی داره
شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال " دیگری "گشته ایم !...