2777
2789

خیلی یهویی شد انقد که اذییت میشدم از خانوادم 

البته شوهرم میدید چقدر اذییتم میکرد تصمیمون واسه اون روز نبود ولی اتفاقی تصمیمونو گرفتیم 

اگه برگردم به عقب بازم همین تصمیمو میگیرم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتش بود دیگه. توانایی ادامه تحصیل هم نداشتم ازدواج کردم هرچند تنهاییم رو خیلی دوست داشتم 

مث منی پس.ولی من عشق هم یقمو گرفته بود.اما الان اگه برمیگشتم فقط درس میخوندم و هرگز تاهل رو قبول نمیکردم

این جانِ اولی نبود که کندم🖤

والا۱۸ سالم بود شوهرم اومد خواستگاریم همه موافق بودن منم گفتم باشه.فکر کردم چون همه ازدواج میکنن منم باید بکنم دیگه.از نظر جنسی هم بگم هیچ میلی نداشتم ها یعنی مثل دخترای الان نبودم کلا تو عمرم دوست پسر واینا نداشتم.چون شوهرم از بچگی منو دوست داشت واینا گفتم این بیشتر از بقیه خواستگارام منو میخاد.پسرعمومه

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
پس هم نظریم

اوهوم ولی از اونجایی که خودم انتخاب کردم هیچ راه برگشتی ندارم اگه راهی باشه رویی ندارم برگردم 

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...
والا۱۸ سالم بود شوهرم اومد خواستگاریم همه موافق بودن منم گفتم باشه.فکر کردم چون همه ازدواج میکنن منم ...

الان چن سالته؟برگردی ازدواج میکنی؟

اوهوم ولی از اونجایی که خودم انتخاب کردم هیچ راه برگشتی ندارم اگه راهی باشه رویی ندارم برگردم 

دقیییقا منم.انتخاب خودم بود همه مخالف بودن.گوه خوردم ولی راه برگشتی نیس

الان چن سالته؟برگردی ازدواج میکنی؟

الان ۳۶ سالمه خداروشکر شوهرم خوبه و دوستم داره اما خوب اونموقع چون سنم کم بود هیچ سیاستی نداشتم و یه سری مشکلاتی پیش اومد برامون اونموقع اگه عقل الان رو می‌داشتم بازم قبولش میکردم ولی بعضی از رفتارهام رو تغییر میدادم

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون
دقیییقا منم.انتخاب خودم بود همه مخالف بودن.گوه خوردم ولی راه برگشتی نیس

خیلی بده بیرونت کنن جایی نداشته باشی بری من بارها مادرشوهرش باهام این کارو کرده بارها داد زده تو صورتم هه سخته هری فقط خدا می‌دونه تو دلم چخبره کاش خودخدا هم کمکم کنه

طعم خیانت هم چشیدم میدونی وقتی از همه چی تمومیت همه بگن و تو فقط بغض کنی چه دردی داره

شاید مشکل اینجا باشد که هنوز ؛خودمان را پیدا نکرده ایم اما ؛سال های زیادی رابه دنبال  " دیگری "گشته ایم !...