2777
2789
عنوان

!تولدخواهرشوهرم و من !!!

2464 بازدید | 123 پست

سلام

دوستان من از خواهرشوهرام ناراحت شدم. من تازه امسال عروسشون شدم. تو عقد هستم. اما همون اوایل که وارد خانوادشون شدم برای هردوتا خواهر شوهرام هدیه خوب گرفتم. هرکدومشون دوتا دکوری واقعا زیبا و چقدم براش وقت گذاشتم و گشتم تو بازار. چقد برام مهم بود که با دقت خرید کنم. اما تولد منکه شد هیچکدومشون هدیه نگرفتن برام !!!یعنی جبران نبایو میکردن؟؟؟ نباید ارزش قایل میشدن ؟؟ منم حسابی ازشون ناراحت شدم.بخاطر اینکه فقط یدونه عروسشونم اما بخودشون زحمت ندادن لااقل جبران کنن!!!

خیلیییی ازشون ناراحت شدم. حس میکنم برام ارزش قایل نشدن !جالبه که من برای تولد بچه 4 ساله خواهر شوهرم کل شهر رو گشتم یه الت موسیقی مناسب سنش همونی که همش بهش ابراز علاقه میکرد پیدا کنم !!یعنی از بچه 4 ساله برام کمتر ارزش قایل شدن ؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه به شوهرم چجوری بگم ؟؟ اون مدلشه عادت داره چیزای سنگین براشون تهیه کنه. چحوری بهش بگم برای من که ارزش قایل نشدن شمام نباید هدیه تولد بگیرید!!!؟؟؟

اگه به من بگه از طرف خودم میگیرم و فلان که من بیشتر خورد میشم 

خب شما هم اشتباه کردی بعضیا اصلا اهل کادو دادن نیستن چرا قبل ازاینکه کامل بشناسیشون خودتو به زحمت انداختی؟! الانم بیخیال به همسرت در حد دلخوری بگو و ازش یه کادوی خوب بگیر و به خاهرشوهرات نشون بده 

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

کادو خریدن ک دیگه منت نداره

بعدشم باید ازقبل بهشون میگفتی تولدت یام تولد میگرفتی چون شما کادو گرفتی دلیل نمیشه اونام باید کادو برات میخریدن شما الان عروسیتو بگیری کلی باید بهت کادو بدن و پاگشات کنن 

اخه به شوهرم چجوری بگم ؟؟ اون مدلشه عادت داره چیزای سنگین براشون تهیه کنه. چحوری بهش بگم برای من که ...

اگه همسرت منطقیه با آرامش بهش بگو.بگو من برای اونا خریدم قبلا ولی اونا برای من جبران نکردن.اگه این دفعه دوباره من بخرم احساس حقارت میکنم.اگه فک میکنی با این حرف قبول میکنه بگو اگه نه که فک کنم گفتنش بدتر باشه

کادو خریدن ک دیگه منت نداره بعدشم باید ازقبل بهشون میگفتی تولدت یام تولد میگرفتی چون شما کادو گرفتی ...

عزیزم بحث منت نیست اصلا!!! چطور من کلی انرژی صرف کنم برام مهم باشه که چی بگیرم و خوشحالشون کنم. تازه شوهرمم چقد دوست داشت یه چیز درخور بگیریم. اما اونا هیچ زحمتی به خودشون ندن!!! بحث منت نیست بحث محبته. خدایی خودتون بودید جای من اصلا مهم نبود براتون؟؟؟

یه بار خریدی دیدی اینا از اون خانواده های بی اهمیتن که به تاریخ های خاص اهمیت نمیدن تو هم خودت بزن به بیخیالی و هیچ نخر شوهرت میخواد بخره بره بخره تو خودت دیگه قاطی نکن

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند
کادو خریدن ک دیگه منت نداره بعدشم باید ازقبل بهشون میگفتی تولدت یام تولد میگرفتی چون شما کادو گرفتی ...

چرا نباید میگرفتن؟اتفاقا باید میگرفتن حتی یه چیز کوچیک چون ایشون تازه عروسشون شده بودو میخواست محبت کنه.این محبت جواب نداشت؟