2777
2789
عنوان

استخدام حسابداری تخصصی

56 بازدید | 6 پست

سلام ببخشید اینجا کسی هست که کارش حسابداری تخصصی باشه به من کمک کنه 

میخوام برم مصاحبه مدرک خودم حسابداریه ولی خیلی استرس دارم که نتونم از عهدش بربیام 

کسی میدونه دقیقا چه کارهایی میکنن

لیسانس داری.نرم افزار هلو بلد باشی 

فقط همین نرم افزار هلو بلد نیستم ولی گفتن خودشون سه روز اموزشی دارن 

کلا ایتم های حسابداری حقوق دستمزد و اینا هم داره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همین نرم افزار هلو بلد نیستم ولی گفتن خودشون سه روز اموزشی دارن  کلا ایتم های حسابداری حقو ...

نمیدونم هلو وچن تا نرم افزار هرشرکت یا حسابداربا اون جمع میکنه من دیپلم حسابداری دارم معلمون میگفت لیسانس داشتن یا نداشتن ربطی با نرم افزار نداره باید تو اون برنامه ها حرفه ای باشی باززیاد اطلاعات ندارم.هرکجا رفتی بلدم نباشی ادا کن بلدی فلان ازاول بهت اعتمادکنن و حقوق اینا خوب بدن .چون حقوق حسابدار اکثرا باید زیادباشه

نمیدونم هلو وچن تا نرم افزار هرشرکت یا حسابداربا اون جمع میکنه من دیپلم حسابداری دارم معلمون میگفت ل ...

افرین همه بهم همین گفتن که باید ادعا کنم بلدم حتی اگه بلد نباشم 

ولی رو راست باشم بهتر نیست حداقل اونا بدونن که بلد نیستم ابرو خودمو اونجا نبرم😅😂

افرین همه بهم همین گفتن که باید ادعا کنم بلدم حتی اگه بلد نباشم  ولی رو راست باشم بهتر نیست حد ...

وقتی جایی میرید برای کار باید نشون بدید که ظرفیت ذهنی و روحی اون کار رو دارید و برای شما چون سابق کاری ندارید خیلی مهمه که حداقل از نظر تئوری مسلط باشید،منظورم الفبای این رشته‌س،همین نگاهی که از خودتون روز اول میسازید سنگ بنای نحوه برخورد و روند پیش‌رفت شما رو اونجا میذاره.

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.
افرین همه بهم همین گفتن که باید ادعا کنم بلدم حتی اگه بلد نباشم  ولی رو راست باشم بهتر نیست حد ...

نه لو بدی بعد بهترین هم باشی به چشم نمیای اما اول عالی نشون بدی بعد تنبلی هم کنی به چشم نمیاد.چه طور تومدرسه ازهفته اول شاگرد زرنگا وتنبل ها مشخص میشد اون زرنگا اگه بعدش کم هم میگرفتن اصلا مشخص نبود وبرعکس