2777
2789
عنوان

خانمای آشپز

202 بازدید | 21 پست

جوجه کباب برای هر نفر چند گرم بدون استخوون باشه؟! 

البته با نون میخوام سرو کنم

در کنارش هم فقط گوجه میخوام کباب کنم 

کلاً برا 15 نفر بگین چند کیلو سینه مرغ بگیرم

چند کیلو گوجه  

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

نون هم میخوام لواش بگیرم 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

از70 گرم شروع میشه اما کم و کوچیک میشه 100تا150 بزار ک سیخ بزرگ و کامل میشه با مخلفاتم خورده بشه دیگ سیرمیشه ادم 

کنار میتونی قارچم کبابی کنی و همینطور کلم و کمی جعفری و پیازم بزاری

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بال و کتف هر کدوم ۱ کیلو ۳ تا مرغ کامل هم بده اسکلت کنه نفری ۲ تا گوجه

مرغ یه سره استخوونه 

مهمونای منم آدمای پرخوری هستن با مرغ و کتف و بال سیر نمیشن 

گفتم سینه مرغ بگیرم

از70 گرم شروع میشه اما کم و کوچیک میشه 100تا150 بزار ک سیخ بزرگ و کامل میشه با مخلفاتم خورده بشه دیگ ...

حقیقتاً میخوایم بریم گردش 

سخته مخلفات ببرم 

مرغ یه سره استخوونه  مهمونای منم آدمای پرخوری هستن با مرغ و کتف و بال سیر نمیشن  گفتم سی ...

اگر پرخورن خب میتونی گوشت مرغو چرخ کنی و با ارد نخورد و پیاز و.... کباب مرغ بزاری ب صرفه ترم هست کنارش مخلفات و قارچ و گوجه و ام بزار برای هرکسم جدا توی دیس بزار بجای کتف و بالم سالاد ماکارانی یا الویه بزار ک حالا سیر شدن شدن دیگ نشدن برن خونشون 

اگر پرخورن خب میتونی گوشت مرغو چرخ کنی و با ارد نخورد و پیاز و.... کباب مرغ بزاری ب صرفه ترم هست کنا ...

😂😂 جمله آخرت خیلی خوب بود 

میدونی حال غذا درست کردن ندارم و کثیف کاری میشه 

واسه همین میخوایم بریم گردش همونجا هم یه جوج بزنن 

حوصله ندارم غذا بپزم همون مرغ هم زورم میاد مواد بزنم 

خودتو اذیت نکن 

آره واقعاً دیگه جون ندارم برا مهمون غذا بپزم از بعد زایمان همه انرژیم رفت 

آره واقعاً دیگه جون ندارم برا مهمون غذا بپزم از بعد زایمان همه انرژیم رفت  

ماساژ بند ب بند انجام بدین

سر و کمرتونو بچسبونین 

و.... 

ماساژ بند ب بند انجام بدین سر و کمرتونو بچسبونین  و....

مرسی مهربون

بال و کتف هر کدوم ۱ کیلو ۳ تا مرغ کامل هم بده اسکلت کنه نفری ۲ تا گوجه

مرغ رو اسکلت کنه اصطلاحه ؟ یعنی کامل از استخوان جدا میکنن؟ 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85