2777
2789

دوستان مگه اینا همشون دروغ نبودن؟ 

مگه درستش این نبود ک هیچ کس بجز خدا از آینده خبر نداره؟! 

پس این چجوری درست گفته همه چیو؟! 

امروز رفته بودم خونه ی دوستم بعد این دخترخاله اش تعریف میکرد برامون ک سال گذشته رفته پیش این خانوم و فا.ل گرفته خانومه هم گفته ک تو آذر ماه با پسری ک اسم اولش ح هستش چشماش رنگی و بور نمیدونم روی لبش یه خالی هم داره نامزد میکنی و همین اتفاق هم افتاده براش😐 میگه نامزدم اسمش حسینه رو لبش خال داره چشماشم رنگیه 

یا نمیدونم گفته ک برادرت با یه خانوم مطلقه تو رابطه اس ک دعوای بزرگی میشه سر همین قضیه که میگه شد خانومه ولکن داداشم نبود و .. یا ماه اسفند ماه پولی به دستت میرسه ک قرعه مون در اومد بمن گفته بود عمل زیبایی میبینم تو فلان ماه که الانم دقیقا برای اون ماه وقت عمل بینی گرفتم😐 یا یه نشونه روی شکمت داری که میگه دارم 

من کلا موندم 

میگه خانومه اونقدر مشتری داره که اگ دروغ بود میرفتن پشت سرشو نگاه نمیکردن 

گفت برای چند روز بعد هم دوباره وقت کردم ازش

گفتم گناه نیس؟! گفت مگه طلسم انجام میدم؟ فقط میخوام آینده رو بدونم 

من هنوز ک هنوزه باورم نشده 

مگه میشه اصلا؟! 😐😐😐😐😐 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من که بر عکس بوده تا حالا بیشترشون گذشته و حال را درست میگند آینده سی چهل درصد درست بگند

من کلا اعتقادی ندارم بهشون

میگه موکل داشت و ..

خب قطعا همون موکله ی روزی باعث بهم ریختگیه زندگیت میشه

عزیزم اینا  فقط و فقط از حال و گذشته خبر دارن 

شما تصور کن داری از بالای شهرتون به خیابون ها نگاه میکنی ، یه امبولانس میبینی که داره از خیابونتون به سمت کوچتون میاد هنوز نرسیده ۵ دقیقه دیگه مثلا میرسه یا رد میشه

فالگیر هم اینجوریه اینو میبینه میگه الان قراره آمبولانس از کوچه تون رد بشه ! 

همچین چیزی بوده که قبل پیامبر اجنه میرفتن و از اخبار آینده مطلع میشدن ولی بعد پیامبر این اجازه رو دیگه نگرفتن

شما الان حرفات همشون درباره زمان حال و گذشته بود❤️

و یه مورد دیگه ممکنه که اینا افکارت هم به یه جهتی سوق بدن که در اینده برات اتفاق بیفته 

مثلا چندتا خبر از گذشته میدن که باورشون کنی کارشون درسته بعد مثال میزنما میگن یه خانومی با این شکل و شمایل میبینم شما میگی آرهه فلانیمه   اونم میگه اره همون فلانی مثلا قراره یکاری کنه

نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی با قانون جذب ذهنت بازی میکنن

آخر اینکه فقط بندگان خالص خدا و به اذن خود خدا توانایی اینو دارن که از آینده بهت خبر بدن که اینا اصولا تواناییشونو لو نمیدن چون یه رازه

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
بشین سرجات دختر  میدونی همین موکل با زندگیت چیکار میکنه؟!

میدونم بابا ، منظورم فا.ل هست من از فکرشم میترسم 

یه چند جا هم دیدم گفته بودن تو خوابت نمیدونم فلان چیز باشه یعنی موکل داری از ترس مردم 😂🫠

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

منم میخوام 🥲  اینا جادوگر و شمن نیستن موکل دارن گناه نمیکنن که

موکلشون چی هست دقیقا؟ انسان که نیست جنه  درسته؟ 

اجنه مسلمونه؟ قطعا نه چون خدا یه پوششی بین اجنه و انسان گذاشته تا مثل دنیای قبلی خون و خونریزی نشه ‌. خب این جن خوبِ ما یا مسلمونه بنظرت میاد با آدم معمولی حرف بزنه؟  اگه طرف امام باشه یا بنده خیلیییی خالصی باشه آره ممکنه یه خودی نشون بدن ولی درکل همجین کاری نمیکنن 

این یک  که موکلشون  اجنه غیر مسلمونه 

بنظرت همینجوری میان برات یه کاری بکنن بدون اینکه چیزی طلب کنن؟ بازم نچ یجوری یه مشکلایی میفته تو زندکیت نمیفهمی از کجا خوردی اون موقع هرچقدرم دعا کنی ممکنه فایده نداشته باشه

نرو سمتش ❤️

یک عدد افسرده که حال زندگی و ادامه دادن نداره    واقعا خوش به حال اونایی که هدفشونو از زندگی پیدا کردن!
موکلشون چی هست دقیقا؟ انسان که نیست جنه  درسته؟  اجنه مسلمونه؟ قطعا نه چون خدا یه پ ...

گلم من چند ساله تحقیق کردم در موردش و میدونم عواقبش چیه و سمت چجور آدم هایی میاد واسه همین نظر محترمتون رد میشه ، منم نوشتم که فقط فا.ل میخوام نه موکل و اجنه 🫶🏻😊

به نام خدای رنگین کمان ...🖤