2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل این رفتار چیه؟😑اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 37 پست
انگار آقا بالاسرته

بنظرت چرا اینجوری کرد؟یبار دیگه هم قرار شد با یکی قرار کاری داشته باشم گفت نیاز نیست بری خودم میرم😐😐اخه یعنی چی 

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

خب فک کنم از رو صمیمیت اینجوری صحبت کرده 

ولی بطور کلی من تا حالا اینهمه همکاری با مردا داشتم هیچوقت هیچکدومشون اینجوری باهام حرف نزدن

البته من هیچوقت صمیمیت غیر کاری باهاشون نداشتم 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرت چرا اینجوری کرد؟یبار دیگه هم قرار شد با یکی قرار کاری داشته باشم گفت نیاز نیست بری خودم میرم😐 ...

هیچی احتمالا فکر میکنه خیلی خفنه

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
چه بی ادب . خودش غلط کرد . بهش بگو آره خودم غلط کردم چون به تو ربطی نداشت . 

نمیدونم چرا اینجوریه واقعا بهم برخورد تاحالا اینجوری حرف نزده بود بهش گفتم غلط کردی یعنی چی منکه قبول نکردم 

دیگه جوابمو نداد

یبار دیگم با یه پسره قرار کاری داشتم گفت لازم نیست بری خودم میرم یعنی انقدر راحت میای بیرون؟😐😐

ببین میشناختن همدیگرو گفتم اگه نگم خودش بفهمه میگه چرا بهم‌نگفتی که باز رقبا همکاری داری 

بازم حق نداره اینطوری صحبت کنه

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
من نمیدونم این چه طرز رفتار بود اخه مگه من چی بهش گفتم نمیدونم ادای ادم های غیرتی و درمیاره یا نمیخو ...

حتما بهش بگو بد خرف زده و ناراحت شدی 

خوب کردی. میکشتمت اگه جوابشو نمیدادی😁

وای بخدا داغ کردم هیشکی باهام اینجوری حرف نزده تاحالا بیشعور بی شخصیت انگار فحشش دادم بخدا انقدر اعصابم خورد شد اخه حرفمم محترمانه بود چیز بدی نگفتم

بنظرت چرا اینجوری کرد؟یبار دیگه هم قرار شد با یکی قرار کاری داشته باشم گفت نیاز نیست بری خودم میرم😐 ...

از ایناست کت معنی حمایتگری مردو نمیفهمه. فکر میکنه همه ی مرد بودن تو خشونت خلاصه میشه و پسرای خشن جذابترن و ابهت مردونشون بیشتر به چشم میاد.

جای کار داره

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
خب فک کنم از رو صمیمیت اینجوری صحبت کرده  ولی بطور کلی من تا حالا اینهمه همکاری با مردا داشتم ...

عزیزم من تاحالا احدی اینجوری باهام حرف نزده درکنار صمیمیت همیشه سعی میکنم ادب و احترام و رعایت کنم از این رفتار من خیلی تعجب کردم چون حرفم کاملا عادی بود خیلی راحت میتونست بگه نه نمیتونی با مجموعه های دیگه همکازی داشته باشی به فلان دلیل ن اینجوری اخه

نمیدونم چرا اینجوریه واقعا بهم برخورد تاحالا اینجوری حرف نزده بود بهش گفتم غلط کردی یعنی چی منکه قبو ...

شورشو درآورده . کاملا بهش بفهمون که از  این جور رفتارا چقدر  بدت میاد . تکلیفت روشن باشه خیلی بهتر ه . 

حتما بهش بگو بد خرف زده و ناراحت شدی 

حتما میگم‌ دیگه بهش نه زنگ میزنم نه پیام میدم تا متوجه بشه خیلی عادی میتونست بگه نه نمیتونی همکاری داشته باشی از این رفتار خیلی تعجب کردم و خیلی هم ناراحت شدم چون هیچ جا بهش بی احترامی و بددهنی نکردم با همه صمیمیتی که داشتیم 

حتما میگم‌ دیگه بهش نه زنگ میزنم نه پیام میدم تا متوجه بشه خیلی عادی میتونست بگه نه نمیتونی همکاری د ...

اره حتما اینکارو بکن خیلی بد حرف زده

حمایتگری با بددهنی خیلی فرق داره بخدا متن منو ببین چی بهش گفتم اگ جای بی احترامی داشت خب حقم بود سل ...

همونه که گفتم. خودتو اندازه اون ندون. عقل تو ده سال از اون پخته تره

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
تو ففط متن پیام منو ببیین  ببین توش بی احترامی میبینی؟ سلام عزیزم میگما رضا اشکالی داره من ...

خودت هم باید رسمی صحبت کنی

با فامیلی یا اقا رضایی چیزی😂