2777
2789
عنوان

بنظرتون دلیل این رفتار چیه؟😑اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 37 پست
عزیزم من تاحالا احدی اینجوری باهام حرف نزده درکنار صمیمیت همیشه سعی میکنم ادب و احترام و رعایت کنم ا ...

خب پس ایشون فکر میکنه از این رفتارا خوشتون میاد 

احتمالا قبلنم از این رفتارا نشون داده و شما عکس العملی نشون ندادی 

حالا نه اینکه فحش داده باشه ها منظورم رفتارای دیگه کنترلگرایانه هست 

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان
همونه که گفتم. خودتو اندازه اون ندون. عقل تو ده سال از اون پخته تره

باور میکنی ۱۷ سال ازم بزرگتره و مثل یه ۷ ساله عمل کرد

بگذار کسی نداند من چگونه به جای نوازش شدن، بوسیده شدن، گزیده شده‌ام.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت هم باید رسمی صحبت کنی با فامیلی یا اقا رضایی چیزی😂

اخه اونم منو به اسم صدا میکنه بقول خودش رفیقیم و این چرت و پرتا من غلط بکنم با این رفاقت باشم دیوونس انگار اگه جلوش بودم قطعا میگرفت میکشت منو😐😐😂

تازه ۱۷ سال هم ازم بزرگتره ولی گاوه

خب پس ایشون فکر میکنه از این رفتارا خوشتون میاد  احتمالا قبلنم از این رفتارا نشون داده و شما ع ...

هرچی که هست این رفتارش در شان یه ادمی مثل من و خودش ک انقدر ادعای روشنفکری و گانگستر ها میکنه نیست و کاملا حس حمایتگری غلطی داره وگرنه خیلی اروم تر میتونست برخورد کنه و مثل دیوونه ها نباشه

اخه اونم منو به اسم صدا میکنه بقول خودش رفیقیم و این چرت و پرتا من غلط بکنم با این رفاقت باشم دیوونس ...

از این به بعد رسمی وجدی باش رو نده بهش 

ولی من به شدت ادم وقتی ناراحتم به روت نمیارم اما از چشمم می افتی هستم🦦
شورشو درآورده . کاملا بهش بفهمون که از  این جور رفتارا چقدر  بدت میاد . تکلیفت روشن باشه خ ...

دیگه حرف و زنگ و پیامی بهش نمیدم تا خودش متوجه کارش بشه وگرنه اروم تر میتونست برخورد کنه چون حرفی نزدم میتونست بگه اجازه همکاری با اغیار و نداری منم میگفتم باشه نه اینطوری

باور میکنی ۱۷ سال ازم بزرگتره و مثل یه ۷ ساله عمل کرد

باور میکنم. معلومه دختر فهمیده ای هستی

حالا یه فکر دیگه

به نظرت اون لحظه ممکنه تحت تاثیر مواد یا مشروبی چیزی بوده و اینطور جواب داده؟

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
باور میکنم. معلومه دختر فهمیده ای هستی حالا یه فکر دیگه به نظرت اون لحظه ممکنه تحت تاثیر مواد ی ...

اره چون مشروب میخوره خودمم حس میکنم حالت عادی نبود چون حرفم هیچ کجاش جای این برخورد و نداشت