2777
2789
عنوان

بالاخره بهش یه فرصتی دادم...

1240 بازدید | 34 پست

همش با خودم فکر کردم نکنه ایندفعه هم دارم مثل قبل اشتباه میکنم و به پشیمانی ختم شع امروز رو کلا با خودم تنها بودم کافه رستوران دور و فقط فکر فکر فکر میترسم یه رفتاری از خودم بروز بدم باز یه اتفاق بدی بیفته و هیچوقت نتونم خودمو ببخشم شیش ساله نه بخودم فرصت دادم نه آدمای دورم از زمین و زمان دور بودم ایندفعه تصمیم گرفتم به آدمی که ادعا داره فرصت بدم که خودشو ثابت کنه که اگه بد کرد خودش بزاره بره برام دعا کنید هرچی میشه به خیر بگذره....

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش ی آدم درست حسابی هم بیاد سمت من بتونم قبولش کنم با کمال میل . مردم از تنهایی 🙂

ایشالا عزیزم

امیرعلی من تو در وجود من ریشه کرده ای تو یه تیکه از قلبمی که همه جا با خودم دارمت 🖤

چی شد خواهر نرم شدی و دلت رضا داد؟بلاخره تونست زوری هم که شده خودش بندازه توزندگیت، امیدوارم نشونه ازخدا باشه بلکه توهم به آرامش برسی 

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

چی شد خواهر نرم شدی و دلت رضا داد؟بلاخره تونست زوری هم که شده خودش بندازه توزندگیت، امیدوارم نشونه ا ...

زوری که نه میگه بهم فرصت بده منم دادم دیگه ببینم خدا چی میخواد ازدواجی در کار نیست فعلا حالا شاید یه صیغه محرمیت

زوری که نه میگه بهم فرصت بده منم دادم دیگه ببینم خدا چی میخواد ازدواجی در کار نیست فعلا حالا شاید یه ...

ایشاالله که هرچه هست به خیرو صلاحت باشه عزیزم خوب کاری کردی اینجوری وجدان خودتم اسوده هست ،خیلی خوشحال شد از این بابت خخخخ شوکه نشد؟

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

ایشاالله که هرچه هست به خیرو صلاحت باشه عزیزم خوب کاری کردی اینجوری وجدان خودتم اسوده هست ،خیلی خوشح ...

مرسی عزیزم

چرا اتفاقا خیلی شوکه شد خخ

مرسی عزیزم چرا اتفاقا خیلی شوکه شد خخ

حالشوخریدارم رو ابرا پرواز میکن

حالشوخریدارم رو ابرا پرواز میکن

دیشب بیرون بودیم سر یه آهنگی که گذاشت گریم گرفت اولش گفت گریه نکن خب بعد خودشم بغض کرد عینک آفتابیشو زدنصفه شب خیلی دل نازکه انگاری

دیشب بیرون بودیم سر یه آهنگی که گذاشت گریم گرفت اولش گفت گریه نکن خب بعد خودشم بغض کرد عینک آفتابیشو ...

بمیرم الهی گناه داره اخه تقصیراون این وسط چیه بنده خدا ، تحمل ناراحتی تورو نداره جلوش گریه نکن گناه داره هرچی باشه مرده غرور داره ازاینکه تو گریه میوفتی ولی نمیتونه کاری واسه خوشحالیت بکن

چرا صیغه؟؟؟حیف روحته مراقب باش

صیه محرمیت فقط برا شناخت نع اون کارا که دستمون بهم بخوره گناه نباشه عزیزم

امضات واقعی هست 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍