2777
2789

سلام خانما

کسی راجب به اهداکرردن تخمک اطلاعاتی داره جواب سوالای منو بده؟

1.اینکه من تازه یکماهو نیمه زایمان سزارین کردم به نظرتون میتونم چنین کاری کنم،اخه شنیدم خیلی عوارض داره منم تازه زایمان کردم 

2.من بچم کلا شیر خودمو میخوره،این امپولها و قرصایی که میدن روی شیر و بچه تاثیر نمیزاره؟؟؟؟

اصلا تو دوران شیردهی قبول میکنن برای اهدا تخمک؟؟؟

خواهر من هیچی مهمتر سلامت خودت و بچه ت نیست فعلا دست نگهه دار بزار بدنت به حالت قبل برگرده یه جوون بگیری بعد

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ته عزیزم خطرداره داروهاش هورمونی برای شیردهی فکزنمیکنم خوب باشه

بعدشم پانکچر به این راحتی نیست اگه خدابی نکرده اب بیاره شکمت بایدباز عمل بشی درد داره واینکه شما سهم تخمکات تموم کم میهش بجه دیگه بخای شاید نشی اگه کم باشه وسن هم مهمه

همه زندگیم دخترم و پسرم هستن خدایا بابتشون هزاران بار شکر گذارتم
خواهر من هیچی مهمتر سلامت خودت و بچه ت نیست فعلا دست نگهه دار بزار بدنت به حالت قبل برگرده یه ج ...

میدونم عزیزم...کسی ازم درخواست کرده میخواستم بهش نه بگم،گفتم لاقل با این دلایل بهش نه بگم چون دارم بچه شیر میدم شاید مرکز قبولم نکنه

میدونم عزیزم...کسی ازم درخواست کرده میخواستم بهش نه بگم،گفتم لاقل با این دلایل بهش نه بگم چون دارم ب ...

اصلا اون بنده خدا هم اشتباه کرده شما کاندید اهدا نیستین

من پانکچر شدم برای من سخت نبود اما شرایط شما هم سخته هم برا بچه تون و خودتون کلی عوارض داره

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

به هیچ وجه قبل نکن . معمول از  یه ناشناس تخمک اهدایی میگیرن .

و در ضمن یه سرچ ساده بکن عوارض اهدای تخمک ببین چه قدر خطرناکه

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من