2777
2789

چجوری باهاشون روبه رو میشید؟

یه آشنایی اومدن برای خواستگاری خیلیم امیدوار بودن به جواب مثبت. من ردشون کردم‌. حالا نمیدونم از این به بعد چجوری باهاشون روبه رو بشم. احساس بدی دارم حس میکنم ببینمشون خجالت میکشم. نمیدونم اگه دیدمشون چجوری برخورد کنم باهاشون😑

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حس بدیه منم دوتا از همسایه هامون و چندتا پسر فامیل بودن که واقعا تا مدتها مخصوصا تا زمانیکه مجرد بودم حس بدی داشتم احساس میکردم هنش منتظرن من نظرم عوض شه 

ولی بعد ازدواج راحت تر بودم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

به جاي اينكه جواب منفي بدي بايد بهشون بگي به تعداد روزهاي تولدم سكه ي طلا بايد مهرم كني . حق طلاق . حق تحصيل . حق اشتغال . حضانت بچه . و ... . همچين فرار ميكرد و خدا رو شكر ميكرد كه زنش نشدي . 

احتمال دشمنی دارن چون خواهرم داشت این موردا الانم عمه خرم دشمنی میکند

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
حس میکنم خیلی سخته رو به رو شدن باهاشون. احساس خجالت دارم☹

و عذاب وجدان... 

مخصوصاً اونی که میدونی عاشقت شده و همه جارو پر کرده از حرف عشقش 

خیلی بده 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

حس میکنم خیلی سخته رو به رو شدن باهاشون. احساس خجالت دارم☹

احساست طبیعیه

ولی سرد برخورد کردن ممکنه بیشتر ناراحتشون کنه

اگه از اونا سردی دیدی..دیگه مثل خودشون رسمی شو

ولی من هنوز نمی‌فهمم چجوری میان خواستگاری بدون اینکه نظر طرفو از قبل بپرسند

آخه تو این دوره زمونه؟؟ عزت نفسشون براشون مهم نیست؟؟

عادت های اتمی و اثر مرکب
اصولا رفت و امد یواش یواش کم میشه

آخه مامانم و دوستش قرار گذاشته بودن نتیجه هر چی شد روی دوستیشون اثر نذاره. الان اگه روابط مثل قبل باشه بازم نمیدونم چجوری روبه رو بشم باهاشون. حس میکنم خیییلیی سخته.

کاش اصلا نمیومدن خواستگاری 😔

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙