2777
2789
عنوان

وقتی به یه خواستگار آشنا جواب رد میدین....

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 23 پست
احساست طبیعیه ولی سرد برخورد کردن ممکنه بیشتر ناراحتشون کنه اگه از اونا سردی دیدی..دیگه مثل خودشون ...

آخه میدونی قضیه چیه من و پسره همو ندیده بودیم. اینا خواستن منو پسره همو ببینیم بعد رو حساب شناختی که از بچه خودشون و من داشتن حس میکردن به نتیجه میرسیم باهم. خیلیم ذوق و شوق داشتن چون منو خیلی دوست داشتن. اینام میدونستن ممکنه به هر دلیلی نشه ولی با همه این حرفا بازم احساس بدی دارم. احساس خجالت، گناه و ... .نمیدونم چجوری میتونم باهاشون دوباره رو در رو بشم. خونشونم نزدیکای ماست احتمال روبه رو شدنمون زیاده☹

چون خدا دوستت دارد، از تو دور میکند کسی را که دوستت ندارد...💙
اولاش میدیدمشون خجالت میکشیدم، ولی بعد دیگه انقد دیدمشون عادی شد برام، فقط باخودم میگم حق انتخاب همس ...

درسته آدم حق انتخاب داره ولی با این احساساتی که بهم دست میده  نمیدونم چیکار کنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میدونی قضیه چیه من و پسره همو ندیده بودیم. اینا خواستن منو پسره همو ببینیم بعد رو حساب شناختی که ...

تجربشو داشتم

اصلا خودتو اذیت نکن

مقصر خودشونم

باز دمت گرم که جواب منفی داری

بمیرم واسه خودم که گفتم پاشو نشکونم...یکی دوروزه وقت گرفتم در حالیکه جوابم مشخص بود

خلاصه که

اصلا اصلا به‌کتفت نباشه

عادت های اتمی و اثر مرکب
به جاي اينكه جواب منفي بدي بايد بهشون بگي به تعداد روزهاي تولدم سكه ي طلا بايد مهرم كني . حق طلاق . ...

باورت میشه همه اینا رو اگه میگفتم قبول میکردن؟

هم خیلی وضعشون خوب بود هم به شدت منو دوست داشتن و واقعا حاضر بودن به خاطرم هرکاری کنن

کدوم حس تو حق داشتی رد کنی یا قبول

آره خب حق داشتم

ولی اینکه به خاطر این جواب رد رابطه مامانم و دوستش تحت تاثیر قرار بگیره حس گناه دارم😔

باورت میشه همه اینا رو اگه میگفتم قبول میکردن؟ هم خیلی وضعشون خوب بود هم به شدت منو دوست داشتن و وا ...

ببخشيد اينو ميگم . پس ديوانه اي كه قبول نكردي . ميتونستي بگي فعلا براي دست گرمي يه شاسي بلند برام بخريد . 2 دانگ از خونه هم به نامم كنيد . 

آره خب حق داشتم ولی اینکه به خاطر این جواب رد رابطه مامانم و دوستش تحت تاثیر قرار بگیره حس گناه دار ...

خب عزیز اون باید بفهمه شاید با جواب مثبتت رابطه کلا خراب میشد

ببخشيد اينو ميگم . پس ديوانه اي كه قبول نكردي . ميتونستي بگي فعلا براي دست گرمي يه شاسي بلند برام بخ ...

دیوونه نیستم فقط یه چیزای دیگه خیلی برام ارزشمندتر از پوله و انتخاب کردم بین ارزشهام و موقعیت وسوسه کننده این آدم روی ارزشهام بمونم