2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر ندادن گوشیش که نگاه کنم☹️☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر زن و شوهر حریم شخصی نباید داشته باشن گوشی منه تو وبینی رمز و فلان و بشان غلطه

😑😑😑😑😑😑😑😑من بدونم شوهرم تو گوشیم سرک میکشه رمزمو عوض میکنم

چون‌ داره به حریم خصوصی من تجاوز میکنه

Afsaneh_67 هستم…..هرکسی با من مشکل داره،مشکل گشا ابوالفضل😂
نظرها متفاوته  من اینطوریم و اعصابم آرومتره

منظور منم این نیست ک پارانویا داشته باشید یا پارانویید و برین بگردین گوشیشو. لی اینک من بگم گوشیتو بده نده در حدی ک ب طلاق ختم شه

اینک چیزی داشته باشه ک نخواد من ببینم اینا بده

دکتر هلاکویی تایید میکنه حرفمو

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

اونوقت اون بچه ها چه گناهی کردن ک فرت فرت اوردی 😑 اگه ده ساله اینجوریه ک چرا انقد بچه ردیف کردی ؟ اصلا به فکر اونا نیستی؟ اگ بری بزرگ بشن روشونو ازت برمیگردونن ک خب حقتم هس .. کسی نریزم سرم ک وای حق داره ! حقشو کار ندارم . چرا بچه اورده اونم سه تا . بچه بی مادر هیچ ارزش و احترامی نداره😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

مگه تو گوشیش چکار می‌کنه که اینقدر حساسین؟

آیا‌ تو این ده سال خیانت کرده ، به وسیله‌ی گوشی؟ 

.

.

.

تنها بچه های اون نیستن ، بچه های شما هم هستن.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

😑😑😑😑😑😑😑😑من بدونم شوهرم تو گوشیم سرک میکشه رمزمو عوض میکنم چون‌ داره به حریم خصوصی من تجاوز ...

سرک کشیدن ن

ولی اینک شما پنهون کنی و یا مثلا گوشیو میدی دستش بترسی بره حای دیگ چیزای دیگه رو ببینه این ینی رابطه مشکل داره

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
منظور منم این نیست ک پارانویا داشته باشید یا پارانویید و برین بگردین گوشیشو. لی اینک من بگم گوشیتو ب ...

راستش رو بخوای، من از این رفتار حس کنترل شدن میگیرم، ممکنه گوشی رو بدم بهش ولی دیگه دلم صاف نمیشه و سرد میشم 

دکتر هلاکویی توی زندگی شخصی خودش هم مونده عزیزم 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

عکسای خودشو یه دختر دست به گردن توگوشیش دیدم

خانمی چرا اینهارو همون اول نگفتی؟؟؟ 

با توجه به این حرفهات باید ادبش کنی خب😐

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سرک کشیدن ن ولی اینک شما پنهون کنی و یا مثلا گوشیو میدی دستش بترسی بره حای دیگ چیزای دیگه رو ببینه ...

قاسم کردن گوشی هم خیلی بده و من باشم مشکوک میشم

ولی شما میگی حریم خصوصی نداشته باشن

Afsaneh_67 هستم…..هرکسی با من مشکل داره،مشکل گشا ابوالفضل😂