ببین! اینی که میفرمایید غبطه میخورم...... روحیه خوبی دارن! تا الان به این فکر کردین چرا اونا اون روحیه خوبو دارن؟! اصلا اون روحیه خوب ساخت کجاست ؟☺️ چینیه؟ آمریکاییه؟ اصلا کی بهشون داده؟ از کجا آوردن؟
اختلاس کردن؟☺️
منظورم اینه روحیه خوب و حال خوبو هیشکی نمیتونه بهت بده! همین الان من دو ساعت شوخی کنم و جک بگم ممکنه حال شما هیچ تغییری نکنه! چرا ؟ چون خودتون نمیخواید! ببینید! یه روزی بود که من (منه پسره دو متری ِ شاید مغرور ) شب و روزم گریه بود! و هربارم میگفتم چشمام ناراحته و ازش اشک میاد! هرکسیام یه نسخه میداد و یه توصیه میکرد و آدرس یه دکترو به من میداد! غیر از مامانم که میدونست دلم داره میسوزه!
کسی رو که دوس داشتم با سرطان از دست دادم ، دوستم با دوتا چک امانی مغازه و ماشین و کلی لوازم خانگی و هرچی که داشتم و نداشتمو بالا کشید و رفت آلمان (شکایت و آگاهی و بیا و برو هم بیفایده بود) .
یعنی من یه جوونی بودم که عشقشو از دست داده ، زندگیشو از دست داده ، داراییشو از دست داده ، امید و انگیزه و آرزو و آیندهشو از دست داده .
آخ داغم تازه شد ! 😔
بهرحال بازم دیدم زندگی ادامه داره ، من هنوز زندهام و باید زندگی کنم . و درسته که الان بازم چیزی ندارم !😂 اما روحیهمو دارم.
خدا خیلی بزرگه.