2777
2789
عنوان

دنیای این روزای من

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 26 پست
واقعا بامزه‌س مجردا در آرزوی ازدواج ، متاهل‌ها در حسرت دوران مجردی!😂 گیری کردیم ما آدما  خب چ ...

خوبه که روحیه قوی داری .همین که بخوای شادباشی وروحیت خوب باشه واقعاسخته .من چرا نمیتونم ؟؟

🙂 آره از انتخابم که خیلی تحت تاثیر خانواده ام بودم بشدت پشیمونم

چند ساله ازدواج کردین؟ چند سالتونه؟ چند وقته این احساس پشیمونی رو دارید (البته فضولی نباشه 🙏)

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که روحیه قوی داری .همین که بخوای شادباشی وروحیت خوب باشه واقعاسخته .من چرا نمیتونم ؟؟

تو هم می‌تونی ، اگه بدونی به من چی گذشته باورت نمیشه!☺️

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️
من ۳۳ یک سال و نیمه مستقل بودم شاغل بودم مرض داشتم انگار

خخخ 😂 دور از جون!☺️🙏 خب راستش من فک کردم سنتون بالاتره و بیشتر از ده ساله ازدواج کردین! یعنی کاملا اون روی بابابزرگیم بیرون زده بود و داشتم مقدمات یه نصیحت پدرانه رو می‌چیدم که زدی هرچی چیده بودمو منهدم کردی!☺️ چرااا ؟!😂 

خب ببین! خدایی من همیشه به صبوری و مهربونی و تحمل توصیه می‌کنم! اما انصافا این دیگه صبور ایوبو می‌خواد ☺️ آخه هنوز یه سال و نیمه ازدواج کردی اینجوری‌ پشیمون شدی خوب مشخصه تا ابد خیلی سخته تحمل کنی. به نظر من مجبور نیستی تحمل کنی چون اونجوری مثل اینکه تو زندونی یعنی یه زندونی ابد. به نظرم تا جوونی و فرصت داری تمومش کن.

غبطه میخورم به کسایی که دربرابر مشکلات روحیه خوبی دارن آفرین به شما 👏موفق باشید همیشه 

ببین! اینی که می‌فرمایید غبطه میخورم...... روحیه خوبی دارن! تا الان به این فکر کردین چرا اونا اون روحیه خوبو دارن؟! اصلا اون روحیه خوب ساخت کجاست ؟☺️ چینیه؟ آمریکاییه؟ اصلا کی بهشون داده؟ از کجا آوردن؟ 

اختلاس کردن؟☺️

منظورم اینه روحیه خوب و حال خوبو هیشکی نمی‌تونه بهت بده! همین الان من دو ساعت شوخی کنم و جک بگم ممکنه حال شما هیچ تغییری نکنه! چرا ؟ چون خودتون نمی‌خواید! ببینید! یه روزی بود که من (منه پسره دو متری ِ شاید مغرور ) شب و روزم گریه بود! و هربارم می‌گفتم چشمام ناراحته و ازش اشک میاد! هرکسی‌ام یه نسخه می‌داد و یه توصیه می‌کرد و آدرس یه دکترو به من می‌داد! غیر از مامانم که می‌دونست دلم داره میسوزه!

کسی رو که دوس داشتم با سرطان از دست دادم ، دوستم با دوتا چک امانی مغازه و ماشین و کلی لوازم خانگی و هرچی که داشتم و نداشتمو بالا کشید و رفت آلمان (شکایت و آگاهی و بیا و برو هم بی‌فایده بود) .

یعنی من یه جوونی بودم که عشقشو از دست داده ، زندگی‌شو از دست داده ، دارایی‌شو از دست داده ، امید و انگیزه و آرزو و آینده‌شو از دست داده .

آخ داغم تازه شد ! 😔

بهرحال بازم دیدم زندگی ادامه داره ، من هنوز زنده‌ام و باید زندگی کنم . و درسته که الان بازم چیزی ندارم !😂 اما روحیه‌مو دارم.

خدا خیلی بزرگه.

ببین! اینی که می‌فرمایید غبطه میخورم...... روحیه خوبی دارن! تا الان به این فکر کردین چرا اونا اون رو ...

انشالله که موفق باشید این همه سختی روتحمل کردی ونباختی آفرین داره وتونستی بازادامه بدی من باکوچیک ترین مشکل انگیزه وهمه چیزمو ازدست میدم ومیشم یه آدم افسرده که غیر گریه کار دیگه نداره دلتون همیشه خوش .خوشی هاتون پایدار 

انشالله که موفق باشید این همه سختی روتحمل کردی ونباختی آفرین داره وتونستی بازادامه بدی من باکوچیک تر ...

ممنونم از شما. خب شما هم نباید گریه کنی. ببین تو این دنیا هیشکی به هیشکی کمک نمی‌کنه! وقتی مشکلی پیش میاد حلش کن ، خودتو شاد نشون بده تا دشمنات گریه کنن ، بگن حتماً خیلی خوشه که همیشه می‌خنده!😂 من اینو کم‌کم یاد گرفتم که هرچی آه و ناله و گریه کنی کسی کمک نمی‌کنه تازه همه‌شونم برات منبر میرن !😂 طرف رفته آلمان هشتاد بار پول منو خورده ، میان میگن خنگی؟! نباید چکتو دست طرف می‌دادی! 

مثل اینکه اینا نگن من دیگه نمی‌دونم 😂

تازه مشکلات من فقط این‌ها نیست ، کلیه‌هام عفونت کرده و مشکل داره!☺️ خدا قربونش برم هر درد و بلایی که نتونسته به کسی بده گفته محسن هست! بدینش به اون!😂😂

تو هم سعی‌ کن ، تلاش کن ، بخند اما گریه نکن. شکستو قبول نکن.

شاد باشی 🙏 ☺️ 🌹 

خخخ 😂 دور از جون!☺️🙏 خب راستش من فک کردم سنتون بالاتره و بیشتر از ده ساله ازدواج کردین! یعنی کاملا ...

کاش میشد نمیتونم 

مامان و بابام از غصه می میرن من بخام طلاق بگیرم 

زندگیم به زندگی اونا بسته است

کاش میشد نمیتونم  مامان و بابام از غصه می میرن من بخام طلاق بگیرم  زندگیم به زندگی اونا ...

دور از جونشون ، یعنی راضی‌ان شما بمونی تو اون زندگی و عذاب بکشی؟

دور از جونشون ، یعنی راضی‌ان شما بمونی تو اون زندگی و عذاب بکشی؟

من بدترین عقد داشتم وقتی عقد کردم کلی کریه کردم

هر روز گریه میکردم نمیخواستم شوهرمو ببینم حتی چندبار به شوهرم گفتم طلاق بگیریم