2777
2789
عنوان

مااوضاع مالیمون بشدت بده امشب مادرشوهرم دعوتمون کرده خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 97 پست
عزیزم خودم خیاطم  چون جانداشتیم ودوتابچه کوچیک داشتم خیلی قبول نمیکردم سفارش چون هم اعصابم بهم ...

عزیزممم بمیرم برات 😔💔

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم پی وی انقد فوشش دادم بخدا 

بلا گرفته

عزیزم مستاجری؟

یعنی امسال باید پاشید؟

چقد رهن واجاره میدین؟

من پدرم یه خونه شصت متری تو محله اسمشو نبر داره،به شدت کهنه،میگه روزی هزار بار باید به خاطرش شکر کنم😔

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

برای اون مردمی که به این جنایتکارا کمک میکنن متاسفم سه ماه پیش پسر عموی مامانم رو توی کرج این عوضی ...

افغانی ها همچین غلطی کردن😳😳😳😳😳

خدا نابودشون کنه !

خوب دستگیر شدن؟

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

یه جفت گوشواره دارم که توگوشمه بفروشم یعنی؟

به نظرم اول به مادرشوهرت بگو،حداقل در حد خورد وخوراک کمکتون کنن،بعدش حقوق میگیرید،پس میدید دیگه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بلا گرفته عزیزم مستاجری؟ یعنی امسال باید پاشید؟ چقد رهن واجاره میدین؟ من پدرم یه خونه شصت متری ت ...

راست میگه بخدا پدرتون !

مستاجریم والا نگفته پاشید یعنی ما نذاشتیم اصلا موعد کرایه بگذره دادیم ...۱۰۰ تومن ماهی ۳ تومن ..

بله بیشرفهای جنایتکار...نه هنوز... دوربین یکی از ویلاها فیلم گرفته

متاسفم برای کسایی ک اجازه ورود این جانورا رو میده !

این حق مردم ایران نبود 💔😔

راست میگه بخدا پدرتون ! مستاجریم والا نگفته پاشید یعنی ما نذاشتیم اصلا موعد کرایه بگذره دادیم ...۱۰ ...

پس همینجا بمونید دیگه،چون محال ارزونتر پیدا کنید

از طرفی اسباب کشی هم خیلی سخت،هم هزینه بره

ایشالا سال دیگه برید خونه خودتون

پس همینجا بمونید دیگه،چون محال ارزونتر پیدا کنید از طرفی اسباب کشی هم خیلی سخت،هم هزینه بره ایشالا ...

ممنونم گلم انشاالله تا ببینیم چی میشه

آخه این چه تاپیکیه؟ یخچال رو از برق کشیدی واقعا؟یعنی حتی آب هم نداشتی بزارید داخلش یخ بزنه؟ پول ای ...

نبایدمیزدم تاپیکویعنی؟ مگه واسه درد ودل نیست سایت؟ 

خب درخواست کمک که ازشمانکردم که 

اره کشیدم 

نت ماه قبل خریدم 

خب الان دوهفتس این مشکل برامون پیش اومده قبلش خریدنداشتم به امید حقوق ویه تومنم خودم ازکلاس نقاشی میگرفتم که طلبکاراومد دم خونه مجبورشدم بدم به اون

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

حالا انشالله که هرچی میخوای داشته باشی ولس اسی یادت باشه اینو تجربه کن که بعد این ماجرا بری سرکار اگه میخوای کار تو خونه داشته باشی ادمینی واقعا خوله درآمد خوبی هم داره یکم تحقیق کنین پیج خوبی پیدا کنین آموزش ببینین و ادمین بشین درآمد خوبی داره

چرا از خانواده خودت قرض نمی گیری  یه وسیله ای که فعلا نیاز نیست رو بفروش بعدا بهترشو میخری&nbs ...

به پدرم گفتم نداشت هرموقع داشت بهم میدادهمیشه خیلی وضع مالیش خوب نیست اونم 

بقولن باید یه تیکه وسیله ویترنموبفروشم میخرن؟

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
به پدرم گفتم نداشت هرموقع داشت بهم میدادهمیشه خیلی وضع مالیش خوب نیست اونم  بقولن باید یه تیکه ...

به مادرشوهرت بگو 

نمیفهمم الان فردا صبحانه بچه ها چی میخورن؟؟؟ 

همین الان بگو به مادرشوهرت 

خدایا شکرت واسه همه چیز