2777
2789
عنوان

مااوضاع مالیمون بشدت بده امشب مادرشوهرم دعوتمون کرده خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 97 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاشوهرم پاش شکسته توخونس بعدحقوق ماه قبلشوندادن بهمون این ماهم هنوزموعدش نرسیده بعدمخارج دکتروای ...

به مادر شوهرت بگو اوضاع تون اینه اگر میتونه حمایت کنه انشالله وقتی وضعتون درست شد جبران میکنی

الان کارگرهای افغانی روزی خداتومن تو ایران کار میکننن یعنی نمیتونید در حد افغانی ها باشید؟همسرتون بر ...

میدونی مشکل کجاست صاحب کارای بی وجدان کارگر افغانی میگیرن کار به هم وطن خودشون نمیدن الان تو دیوار اگهی زدن تاکید کرده حتما افغانی باشه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

گفتن که شوهرشون مریضه پولشونم ندادن

خب خودش دست بکار بشه

اللن زن و مرد نداره

بره به چهارتا ساختمون بسپاره نظافتشون رو انجام بده...کار عار نیست....از هر ساختمون دو سه تومن پول میتونه در بیاره

⁦♥️⁩

صاحب کارش خیلی کم عقل

حداقل میتونست اندازه خورد وخوراک براتون واریز کنه

اتفاقا چهارسال پیش شوهر منم پاش شکست

به جز حقوق که سرجاش بود،ده ملیون هم براش واریز کردن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

طفلی 

الان وظیفشونه کمکتون کنن ان شالله بعدش که خوب شد جبران کنید 

شوهر منم پاشو عمل کرد سه روز بیشتر تو خونه نتونست بخابع نصف روز رفت سرکار بیچاره مادرشوهرم حتی تعارفم نزدن

چراتااین حد؟ کی خوب میشه ؟  بگویکم پول قرض بدید بهتون برمیگردونیم

شوهرم اصن حاضرنیست بگه به کسی دوماه دیگه آخه حقوقای قبلیشوهنوز ندادن هرچیم میگه بی فایدس

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
میدونی مشکل کجاست صاحب کارای بی وجدان کارگر افغانی میگیرن کار به هم وطن خودشون نمیدن الان تو دیوار ا ...

تو کرمانشاه؟تا ابنجا هم اومدن

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

میدونی مشکل کجاست صاحب کارای بی وجدان کارگر افغانی میگیرن کار به هم وطن خودشون نمیدن الان تو دیوار ا ...

بعدشم افغانی ها سر صاحبکار رو میبرن

خدا باعث بانیی وزود این اجنبی ها به ایران رو لعنت کنه

⁦♥️⁩

میشه بگید واقعه رو چه طور بخونن؟ و چه موقع؟

هر شب بخون.من قبل خواب میخونم.معجزه میکنه

صدقه بده.ب نیازمند روزی رو زیاد میکنه

اگه کسی بهت تعارف کرد بگیر.دست بعضی ها خیر و برکت داره