2777
2789
عنوان

خدا (((::)))

16 بازدید | 0 پست

یکی از دوستان  درباره کتاب فلسفی تاپیک گذاشتن منم گفتم بزا یکم مغزمو منفجر کنم

لطفا اگه دوس ندارین حالتون از این بدتر بشه نخونین

لطفا اگه انتقاد نمی پزیرید نخونید 

لطفا لطفا اگه بچه دارین نخونید 

احتمال افسردگی بعد یه بحث فلسفی بالاست

اگه نمیتونین تا آخر بخونین نخونید لطفا

هیچ کس نمیتونه قطعا ثابت کنه خلقت وجود داشته یا خیر 

خدا وجو داره یا خیر

آیا خدا وجود داره ؟

بهترین جواب در باره این سوال رو برای خودم خودم از کتاب هایی که خوندم به شکل متفاوت درست کردم 

من چون رشتم ریاضی بود خود به خود ریاضی فکر میکنم اس این اثبات رو برهان خلف میگن یعنی فرض میکنیم یک مسیله درست هست  و بعد با داده هایی که خلاف فرض هستن نتیجه میگیریم فرض ما اشتباهه

خوب

فرض کنیم جهان توسط خدا خلق شده 

هدف از خلقت چی بوده ؟

طبق قرآن و ادیان مسیحیت و یهودیت هدف از خلقت انسان در زمین رسیدن به کمالات و قدرت های درونی انسان برای زندگی ابدی در دنیای دیگه هست که از آن ترد شده توسط خدا 

1 -  اگه خدا دانای پیش و پس دنیاست  گوش دادن به حرف شیطان که هر دینی نوشته ای برای این وسوسه و ترد شدن انسان دارن ولی همه در کل این رانده شدن بشر رو بابت وسوسه نفس و قدرت طلبی انسان میدونن رو خدا میدونسته 

پس علت خلقت چی بوده که با آگاهی تام باز انسان رو خلق کرد تا ترد کنه و در دنیا دچار سختی ها کنه ؟

2 - بعضی ادیان سوال 1 رو با امتحان قرار دادن خلقت بشر برای خود بشر برای رسیدن به لذت ابدی توصیف میکنن

خب 

اصلا چرا باید خدا انسان رو خلق کنه تا امتحانش کنه و بعد قبولی در امتحان لذت ابدی به انسان ببخشه چرا؟ فقط در دین اسلام جوابی برای این سوال وجود داره اونم من فقط از حسین انصاریان شنیدم که میگه وجود خدا و کار خدا آفرینشه یعنی خدا یعنی آفرینش و آفرینش یعنی خدا این جمله یعنی خدا باشه یعنی آفرینش کار خداست این جمله یعنی انگار خدا محکوم به آفرینش هست که من اصلا نمیتونم قبولش کنم اگر خدا وجود داره پس قدرته کامله و به هیچ کاری مجبور نیست

یا برای مثال میگن خلقت ازان خداست و دوست داشته خلق کنه اما خدا باز اگه خدا باشه هیچ وقت بدون دلیل کاری انجام نمیده و اگر دلیلی برای خلقت اولیه یعنی روح بشر وجود داشت باید خدا توسط فرستادگان یا کتاب برای بشر بیان میکرد تا بشر قرن ها درگیر پیدا کردن علت خلقت اولیه نمیشدن

بعضی ها میگن در فکر بشر کار های خدا و علت کار های خدا نمیتواند رخ نمایی کند یا همون که میگن بشر نفهم تر از اونه که بتونه اعمال خدا رو درک کنه اگه همچین بود نباید بشر طوری خلق میشد که برای هر عملی فکر و دلیلی داشته باشه تا بتونه بدن و روح خودش رو در جهت اون عمل حرکت بده 

حالا میتونی بگی خدا وجود نداره ؟ 

به هیچ وجه نمیتونی این نتیجه گیری رو از این حرفا یا میلیارد ها کتاب فلسفی بگیری که خدا وجود داره یا نداره 

اما آخرین نتیجه گیری من از وجود یا وجود نداشتن خدا اینه که خدا باید همه سوالات بشر رو پاسخ میداد تا از بشر انتظار بندگی و یا سجده رو داشته باشه