2777
2789

من دو ماه پریودی های غیر عادی و درد زیر دل سمت چپ و راست داشتم و ریزش مو هم گرفتم  

پا شدم رفتم ماما علایممو  بهش گفتم  برام ازمایشو سنو نوشت 

که مشخص شد ویتامین دی خیلی پایین و تنبلی تخمدان خفیف در هر دو تخمدان دارممم 🥲🥲🥲🥲🥲 

فقط بهم گفت شیرینی رو کم کن اصلا نگفت ورزش کن خودم یه هفته تحرکمو زیاد کردم روزی ۱ ساعت عصرا پیاد روی میزنم  

بعد  دارو داد با ب قرص واسه ریزش موهام ولی نمد چرا حس میکنم خوب نشده هنوز  ریزش موهام 

۱ هفته س که شروع کردم دارو خوردن 

توروخداا شما بگیدد چیکار کنمم زودتر خوب بشمممم خسته شدم 🥲🥲🥺🥺🥺🥺

16ساله تنبلی تخمدان دارم خوبم نشدم و نمیشم

یعنی چی که یه هفتست دارم دارو میخورم و خوب نشدم؟

تنبلی تخمدان درمان نداره فقط کنترل علائم میکنن هورمون هارو سعی میکنن تنظیم کنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونات باید تنظیم شه یه مدت دارو مصرف کن خوب میشی من سال ها قرص ضدبارداری خوردم اسپیرونولاکتون خو ...

اخه اصلا دارو هورمونی حس میکنم نداده سرچ که میزنم چیز خاصی حس میکنم نیستن

داروهات چین

قبل شام ی قرص داده اسمش شوگر متا بالانس بعد غذا ی قرصه پونیا در زمان پاکی روس نوشته جلوگیری از تنبلی تخمدان 

ویتامین دی قرص واسه ریزش موهام 

بعد  قرص خیلی ریزن زرد رنگه توی پریودی تا چند روز بعدش