2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقعا😞یعنی اینقدر عوارض داره بعدش؟

بله معلوم نیست چی میشه بعدش این بیمار ما شش ماه بعد از عمل مرخص شد دقیقا دوتا تیکه استخون تحویل دادن بچه هاش اینقدر بهش رسیدن الان صحبت میکنه 

عزیزجوون الهی شفای کاملشون.لایق که نیستم ولی فردا ۷۰ حمد شفاء براشون به نیت شما هدیه به صاحب الزمان میگم .شمام نذر بردارین واگه تونستین گوسفند عقیقه کنین.

ام یجیب المضطر اذا ویکشف السوء

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

ممونم 

@درمسیرخدا  

@نخودسیاه  

@sbmimi‍ 

@قشنگی_شبهای_کویر‍ 

@مائده6525221  

سلام عزیزان شرمندم مزاحمتون میشم لطفا اگه تونستین سر نماز یا دعا برای شفای عزیز این دوستمون یک یادی کنین 🌹🤲 

اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

@درمسیرخدا     @نخودسیاه     @sbmimi ‍  @قشنگی_شبهای_کویر ‍&nb ...

@sbmimi  

@قشنگی_شبهای_کویر  

سلام عزیزم، بروی چشم البته بشرط لیاقت، حتما دعاگوشون. 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
سلام عزیزم، بروی چشم البته بشرط لیاقت، حتما دعاگوشون. 

🌹الهی خدای مهربون‌ حافظ دل مهربونت🤲

@sbmimi     @قشنگی_شبهای_کویر    

اللهم اشف کل مرضا ب الحق الحسین🤲

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

سلام ناراحت شدم عزیزم🥺 

چشم پنج بار حمد شفا میخونم هدیه به صاحب الزمان خودشون کمکشون کنند

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

@خانمحاجآقا  

@ظهور313  

@خداااهست  

@جان_و_جهانم  

@عطر_رویا  

لطفا شما هم دعاشون کنید دوستان ممنونم

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت