2777
2789

خانواده توی زندگی پسرش که ۳۰ سال سن داره دخالت میکنن 

خیلی از لحاظ شعور در سطح پایینی به سر میبرن بعضی خانواده ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته

ولی جوونای ما هم اگه یکی تو‌کارشون دخالت نکنه خودشونو به فنا میدن

دیدم که میگم

برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریم‌کاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها که‌جون میدن👎برای لایک و پست و تاپیک‌و تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیک‌های منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچه‌مچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری که‌ناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها و‌مانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام و‌ناهارا چی دارین/و‌جمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسو‌کمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیک‌زدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها و‌کاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی که‌پر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.

دخالت ک نباید باشه

ولی درمورد موضوع روی بای خودش وایسادن

اونا شرایط جامعشون فراهمه برای اینکه روی پای خودشون وایسن به اندازه کافی کار و توجه به علاقه افراد وجود داره

ولی اینجا چطووور ی فرد ۱۸ساله بتونه روپای خودش وایسه؟چ کارمطمعنی هست ک بخواد بدون سرمایه و تحصیل و سابقه کارو....انجام بده

چند جاهم دیدم ک باز میگن اونا مستقلن مسقلن ،اونا دولتشون براشون شرایط رو فراهم کرده

ولی اینجا چ گوهی میشه خورد؟

ما نه حقوق کودکان رعایت میکنیم نه حیوانات 

نه به محیط زیست اهمیت میدیم 

و در بدیهات هم جا موندیم 

دیگه استقلال که جای خود!

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

والا من دیروز تو سایت گفتم بچه‌امو تا ۱۸ سالگیش براش کم نمیذارم ، چه خورد و‌خوراک چه لباس و اسباب بازی و تفریح و کلاس آموزشی..

اما بعدش چه پسر باشه چه دختر باید در کنار حمایت مالی من خودش تلاش کنه ، هر چیزی رو که بهش علاقمنده باید تو مسیرش تلاش کنه و من ندشغل ن پول ن خونه و ماشین رو براش آماده نمیکنم و منو بلعیدن که تو خسیسی و میگی ارث نمیدم به بچه!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

این رفتار داخل ایران ظلم به کودکان محسوب میشه کودک ٢٠ ساله تا کودک ۴٠ساله☺️😁

اخه بعضی وقتا باید به بچه کمک کرد راهنمایی کرد 

نه اینکه هر روز جنگ اعصاب درست کنن 

قطع رابطه هم که میکنیم میگن عروس پسر مارو برد

واقعا خیلی خوبیم ما 😐  بعد میگن عروس اومد پسر مارو‌ برد  شعور ندارن بفهمن پسرشون الان ی ...

تومجردی هم همینن من خودم چند دفعه با پدر و مادرم سر این موضوع بحثم شده که چرا مطابق با سنم باهام رفتار نمیکنید به چشم بچه به ادم نگاه میکنن