بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چند میانگین سنی اومده پایین و دغدغه و نگاه ل مشکل هم تو سایت اومده پایین
از دختر ۱۶سالع توقع داری بیاد برات تسبیح بگیره دستت یا دلداری بده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بخدا نه من خیلیییی تاپیک میخونم ینی تاپیکای سال نود و دو اینا کجا الان کجا، برای هر بحثی انقد قشنگ مودبانه و با اطلاعات کمک هم میکردن ک نگو .. الان تاپیک بزن برای هر چی مگ فقط ی موضوع خاصی باشه بیان بگن اونم ب سخره میگیرن یا قضاوت یا هم دیگ خودتون بهتر میدونید عزیزدلم
فحشها رو نگفتی وای صبح دوتا افتادن به جون هم تو این چند سالی که از خدا عمر گرفتم ...
ن بابا ! عجببب ، فحش اینا زیاد ندیدم ولی بی احترامی و قضاوت و نفرین و.... تا دلت بخاد طرف میگه میخام سقط کنم یهو میبینی شروع کردن خدا جوابتو میده خدا بلانت میکنه فلانت میکنه زندگیت تموم شد بالا طرف خودش هزار تا درد داره بدبختی داره ولش کن دیگ تو