2777
2789

فقط ب موضوعات جنایی ، تخیلی و رویایی و خیانت و متفرقه می‌پردازین ، قدیما طرف می‌گفت دلم درد می‌کنه پام درد می‌کنه همه میومدن ی نظری ی راهکاری ی صلواتی ی حداقل انشالله زود خوب بشی ولی الان بگی دارم میمیرم ی جوابتو نمی‌دن ،،،، واقعا ب کجا داریم میریم ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی مشت عقده ای بیکار ریختن سایتو خراب کردن🤦🏻‍♀️

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

چند میانگین سنی اومده پایین و دغدغه و نگاه ل مشکل هم تو سایت اومده پایین

از دختر ۱۶سالع توقع داری بیاد برات تسبیح بگیره دستت یا دلداری بده

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اوووه غر زدنا باز شروع شد

بخدا نه من خیلیییی تاپیک میخونم ینی تاپیکای سال نود و دو اینا کجا الان کجا، برای هر بحثی انقد قشنگ مودبانه و با اطلاعات کمک هم میکردن ک نگو .. الان تاپیک بزن برای هر چی مگ فقط ی موضوع خاصی باشه بیان بگن اونم ب سخره می‌گیرن یا قضاوت یا هم دیگ خودتون بهتر میدونید عزیزدلم 

دقیقاااا .. یا هم ک ی عده فقط اومدن نهی از منکر کنن و قضاوت کنن ....

دقیقااااا

انگار دل شکستن و قصاوت ثواب داره

هرکی بیشتر توخین کنه دل بشکنه برنده میشه! 

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
 دقیقاااا .. یا هم ک ی عده فقط اومدن نهی از منکر کنن و قضاوت کنن ....

فحشها رو نگفتی  

وای صبح دوتا افتادن به جون هم 

تو این چند سالی که از خدا عمر گرفتم نشنیده بودم همچین چیزهایی رو 

قبلا چقدر فضای سایت خوب  بود همه به هم احترام‌میزاشتن 

فحشها رو نگفتی   وای صبح دوتا افتادن به جون هم  تو این چند سالی که از خدا عمر گرفتم ...

همیشه همینه

فحشها رو نگفتی   وای صبح دوتا افتادن به جون هم  تو این چند سالی که از خدا عمر گرفتم ...

ن بابا ! عجببب ، فحش اینا زیاد ندیدم ولی بی احترامی و قضاوت و نفرین و.... تا دلت بخاد طرف میگه میخام سقط کنم یهو میبینی شروع کردن خدا جوابتو میده خدا بلانت می‌کنه فلانت می‌کنه زندگیت تموم شد بالا طرف خودش هزار تا درد داره بدبختی داره ولش کن دیگ تو