2821
2789
عنوان

چرا اینقد مدافع ثجاوز زیاد شده

501 بازدید | 33 پست

تو یکی از تاپیک های پربازدید میخوندم که یه پسر به دختری که جواب رد داده بود تج.اوز کرده بود بعد دختره ازدواج کرده بعد طلاق گرفته حالا بعضی ها اومده بودن که خودت دلش خوش بوده و فلان چون پسره پولدار و خوشتیپ بوده عیبی نداره با دختر مردم این کارو کنه حتی بعصی های میگفتن چون پسره خیلی دوس داشته اینکارو کرده یعنی مغزم صوت کشید یعنی چی چنین آدمایی یا معنی تج.اوز زو نمیدونن یا تنها معیارشون پول و خوشگلی طرفه خیلی ناراحت شدم گفتم خدایا با چه آدم هایی هم وطن شدیم وای بر جامعه ای که این آدم ها مادر باشن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کدوم تاپیک بوده؟معنی تجاوز یعنی رابطه  ناخاسته و به زور نه اینکه بعضیا با یکی  با کمال میل رابطه دارن بعد سر جریاناتی به هم میخوره و میگن بهشون تجاوز شده

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
هرکسی از تجاوز حمایت کنه یا خودش متجاوزه یا تفکر و فانتزی تجاوز رو داره!این جور آدما خطرناکن واقعا

دقیقا بنظرم آدم متجاوز حکمش فقط ادامه حالا بعضی ها معیارشون فقط پول و قیافه هس تج.اوز هم بکنه چون عاشقشه کرده بعد میگن چرا ایران پیشرفت نمیکنه

کدوم تاپیک بوده؟معنی تجاوز یعنی رابطه ناخاسته و به زور نه اینکه بعضیا با یکی با کمال میل رابطه دار ...

تاپیک پربازدید بیاید از سرگذشت و ازدواج عجیب یکی از دوستام رو بگم

اگه طرف بخاطر پول و مال زیاد پسره باهاش با میل خودش وارد بابطه شده باشه تجاوز حساب نمیشه

اما اگه به زور و ناخواسته باشه میگن تجاوز

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

همین چندروز پیش چهار تا پسر فکر کنم به ۱۷ بیست ساله  دختر مردم‌برده بودن تو خرابه بهش تجاوز کردن فیلمم گرفتن ازش پخش کردن حالا دنبال اون چهار پسر بی خانواده ن .قضیه نمیدونم چی بوده فیلمش وایرال شده اینستا به جووناتون ادب یاد بدین ناموس مردم و ناموس خودشم بدونه فکر کنه خواهر مادرخودشه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز