2777
2789
عنوان

اونایی ک سگ دارن بیان لطفا

151 بازدید | 29 پست

سلام سگم شیتزو ماده باِلغ چند روزه ک اوردم ارتباط خوبی باهام گرفته اما از وقتی اوردم اصلا دستشویی نرفته هرکاری میکنم دستشویی نمیکنه و خیلی نگرانشم 

غذاهم خشک گرفتم میخورد سینه مرغ هم دادم اما امروز صبح نخورد 

چیکارش کنم یادگار یک عزیزه 

ببرش دامپزشک

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه عکسشو بفرستی 

گرقیامت قصه باشدپس کجابینم تورا 😔.  دنیایی که از بچگی انواع و اقسام درداروکشیدم ارزش جنگیدن داره 😶پس بگذر که بره ......خیلی غم دارم برام دعا کنید ممنون😔🙏باافتخار کوردم....🙂

چند وقتشه؟ غذا خشک خیلی نده شکمش سفت میشه مرغ و هویج و سیب زمینی و برنج بپز ریش ریش کن ادویه نزن نمک خیلی کم بزن روغن نزن یکم له کن بده اونم کم زیاد هم نده بهش کجا عادت داشت دستشویی کنه؟ سگ ها هرجا عادت داشته باشن دستشویی میکنم مثلا پسر من عادت داره تو تراس دستشویی کنه جای دیگه نمیکنه پت شما هم شاید به بیرون عادت دارع

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

سگ من باید بره پیاده‌روی و بدو بدو کنه تا بتونه دستشویی کنه اصلا تو خونه نمیتونه

دیروز خیلی بهونه بیرون گرفت بردم‌تا حیاط اما‌کاری نکرد 

الان میخاستم ببرم‌بارونه و خیلی میترسه از بارون

کلا خیلی سگ بالغ دستشویی نمیره روزی دوبار

اگر‌چند روز نرفت چی

ممکنه بخاطر این باشه ک جاش عوض شده؟

دیروز با یه دامپزشک تلفنی صحبت کردم‌گفت بخاطر اینه جاش عوض شده اما بازهم‌نگرانشم 

اگر‌چند روز نرفت چی ممکنه بخاطر این باشه ک جاش عوض شده؟ دیروز با یه دامپزشک تلفنی صحبت کردم‌گفت بخ ...

من تاحالا پیش نیومده پسرم پیشم نباشه الان چند روزه دستشویی بزرگ نکرده

چند وقتشه؟ غذا خشک خیلی نده شکمش سفت میشه مرغ و هویج و سیب زمینی و برنج بپز ریش ریش کن ادویه نزن نمک ...

۲ سالشهاخه یبار برنج و مرغ دادم نخورو ولی سینه مرغ رو خالی میخوره

نمیدونم تا حالا ک داخل خونه انجام نداده بیرون هم چون هوا بده نمیبرمش بعد از ظهر هوا خوب باشه میبرم یکم بدوعه

۲ سالشهاخه یبار برنج و مرغ دادم نخورو ولی سینه مرغ رو خالی میخوره نمیدونم تا حالا ک داخل خونه انجام ...

خوب همون بسه سینه مرغ فقط حواست باشه استخون ندی بهش بستگی داره به چه غذایی عادت کرده ها من گاهی غذا سفره هم میدم بهش اونم کم