2777
2789
عنوان

میخوام یه پولمو بدم به پدرشوهرم

195 بازدید | 25 پست

سلام دوستان پدرشوهرم خرید فروش ماشین انجام میده بعد دنبال پول میگرده من حدود ۷۰ تومن وام گرفتم دارم میخواستم بدم طلا اون بهم گفت بهم بده تا ۳ ماه دیگه الان هد چند گرم باشه ۳ ماه دیگه همون گرم رو برات میخرم ولی خیلی گیرم دودلم میترسم بزنه زیرش از اینکارا میکنه از یه طرفم دلم میسوزه کسی استخاره بلد نیست بگه چیکار کنم موندم واقعا

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم بنظرم نده ولی حالا تو دو راهی موندی استخاره بلد نیستم ولی یکی هست سرکتاب قرانی میگیره کارش عالیه من چندساله میشناسمش ۵ سوال میپرسی ازش پولش رو میدی ارزون بوده نمیدونم الان چقدره اگه خواستی شماره شو بهت بوم

عزیزم تجربه ثابت کرده به خانواده شوهر اعتماد کردی بیچاره ات می کنن ،بعدا می گه خودم قسط هاش رو میدم نتونستم جور کنم دستم تنگه ،هزار تا بامبول درمیاره برو با همون پول طلای مستعمل قابل استفاده بگیر خودتو راحت کن

عزیزم بنظرم نده ولی حالا تو دو راهی موندی استخاره بلد نیستم ولی یکی هست سرکتاب قرانی میگیره کارش عال ...

عزیزم درخواست میدم شمارشو برام بفرستبی زحمت مرسی

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

برادر شوهر من اینقدر بچه مثبتی بود پنج سال پیش تیبا داشتیم فروختیم ۱۵ میلیون ،۵ تومن گرفت بی پول هم نبود مجرددهم هست یهو چهره اش عوض شد شوهرم ماشین جدید خریده بوده بدهی داشت اینقدر عذاب مون داد اخرش هم پس نداد الان ۵ سال باهاش حرف نمی زنیم ،پول آدم ها رو عوض می کنه 

ببین نده  میدی اونم پس صدرصد نمیده ، هزار حرفم توش در میاد ، زندگیت داغون میشه بگو شرمنده یه ...

همین رو بگو من از آدمی لطمه خوردم تو پول قرض دادن که اینقدر وجه اش رو خوب نشون میده الان باعث شده همه با ماقهرکنن چون پول مون رو خواستیم ،بیشتر به اون حق دادن تا ما