چقدر طول میکشه و اینکه چجوریه مثل سرم عادیه یا حال ادمو بد میکنه؟!
خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
خدایا شکرت به هزار و یک دلیل خدایاااا شکرت ک دارم عمه میشم🥳🤩 خدایا به عظمت حضرت مهدی عج 🌱 همه رو به ارزوهاشون برسون 🤲به منم بعد دوتا سقط 💔 یه بارداری طبیعی و آسون یه بچه سالم و صالح بده🤰🥺 میشه برای حاجتم ی دونه صلوات بفرستین 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سوالم اینه از کجا متوجه شدید سیستم ایمنی قویه وباید ای وی ای جی دریافت کنید؟
دنبال درخواست گشتم پیداش نکردم ک قبول کنم 😁
رفتم پیش متخصص ایمونولوژی برام آزمایش نوشتن
توی اون آزمایشات یکی از فاکتورها بالا بود نسبت به اون خودشون اون سرم رو تجویز کردن برام
میشه لطفا اسم ازمایشاتی که انجام دادید رو بهم بگید؟ یا اگه اشکالی نداره عکس ازمایشتونو ببینم منم چندتا ازمایش بخاطر سقط انجام دادم میخام ببینم کدوما رو انجام ندادم
میشه لطفا اسم ازمایشاتی که انجام دادید رو بهم بگید؟ یا اگه اشکالی نداره عکس ازمایشتونو ببینم منم چند ...
برم خونه میفرستم براتون عزیزم