2777
2789
عنوان

نوزادی پدرش کتکش زد 🥲🥲 باردارا نیان

| مشاهده متن کامل بحث + 6200 بازدید | 179 پست
الان ک دقت میکنم میبنم اره ب فتوشاپ مبزنه

حالا این عکس فتوشاپ باشه

ولی بالاخره از این آدم های وحشی توی جامعه هستن

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر خودشه؟ چقدر بی رحمه دلم کباب شد کاش میتونستید نجاتش بدید ادم بی عقل روانی هیچ وقت درست نمیشه جن ...

اره مادر خودشه...معلم میگه به مادره گفتم زنگ بزن پسر خاله بیاد میگه زنگ زد اومد ...یک لات یک ارازل...میگه من خونه نبودم به این سپرده بودم ،معلم میگه گفتم تو چکاره ای که دست بچه رو داغ کردی .پدرش هم حق همچین کاری رو نداره میگه گفت میخاستم بتر سونمشون.....به معلم گفتم خانم فلانی هواست باشه این مادره با پسر خاله دارن ی غلطایی میکنن ..اون دختر بزرگه خودش میتونه تنها تو خونه بمونه نیاز نیست کسی پیشش وایسته. بعد آدم دخترو به برادرش نمیزاره...به پسر خاله میسپاره...اصلا دخترو به پسر میسپارن؟؟؟؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چقدر اشغالن اونایی که اینجوری جسمانی بچه رو تنبیه میکنن  خدا به کسایی بچه میده که آدم میمونه&n ...

خدا لعنتشون کنه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اره مادر خودشه...معلم میگه به مادره گفتم زنگ بزن پسر خاله بیاد میگه زنگ زد اومد ...یک لات یک ارازل.. ...

وای نکنه بلایی سرش آورده دختره میترسه چیزی بگه.خدا به داد بچه های بی سرپرست و بد سرپرست برس.الهی هیچ بچه ای تو دلش غم و غصه نباش  

و منی ک زندگی خوب اطرافم ندیدم

اینقدر دلم سیاه شده باورت میشه خوشبختی کسی رو میبینم حالم بد میشه میترسم روز به روز دلم سیاه تر بشه برادرشوهرم به بچش محبت میکنه ارزوی مرگشو میکنم بعد از خودم متنفر میشم 

منم وقتی دبستانی بودم مامانم داغم‌ کرد پشت دستمو قاشق گذاشت جوری که گوشت دستم چسبید با قاشق انقد سوخ ...

خداییااا چرراااا؟؟؟؟؟این بچه هم همینطور شده گوشت چسبیده به قاشق....خیلی عمیق سوخته...منم دلم خیلی سوخت چون خودمم بچه دارم

دخترم اومد خونه کلاس سومه گفت مامان دست همکلاسیم رو داغ کردن   گفتم کی؟گفت معلم ازش پرسید گفت ...

یاد داستان خودم افتادم.  من توکلینیک مشاوره کار میکردم برای افرادی ک تحت پوشش بودن مجانی کار میکردم ی زنه امده بود شوهرش ابنارو میزد دختره چار پن سالش بود فکن شب ادراری داشته بدن شرمگاه دختررو باسیم سوزونده بود جیش نکنه دیگ اینقدم با کابل میزدتش ی بچه ترسو و سر ب زیری شده بود ی نوشمک براش نمیخریدن.  منم چندبار تذکر دادم بدتر کرد رفتم سر گذر ب سه نفر پول دادم بزننش ولی خب فهمید کار منه دیه گرف رضایت داد خاک بر سر احمق