2777
2789

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
😁😁😁

حالا مسخره میکنن میگن بچه اید

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنها بچه گانه صحبت کردن روحیه لطیف شوخ طبعی ناز روحیه شاد جواب میده برای زندگی کیفیت بالا من روی ...

من ی چت گذاشتم مسخره شدم همه میگن بالغ نیستید

خوب تو جمع نباید حرف بزنی که

تو جمع نبود

عکس چتو گذاشتم اینجا

ي دوست دارم واقعا چت كردنشون خيلي عجيبه چت هاشونو ميخونم هيچي متوجه نميشم و خودمم اين مدل حرف ز ...

اونارو نمیدونم ولی ماهم زبان مخصوص به خودمونو داریم

تایید میکنم ، البته من اینو نخونده بودم تاحالا ولی پیش شوهرم خیلی کودک درونم فعاله ، پیشش بچگونه حرف میزنم و اونم باهام راحت حرف میزنه اونوقت ، خیلی حس خوبی بهم میده 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
تایید میکنم ، البته من اینو نخونده بودم تاحالا ولی پیش شوهرم خیلی کودک درونم فعاله ، پیشش بچگونه حرف ...

دقیقا بعد همه میگن وااای شما بچه ای 13 سالتونه

دقیقا بعد همه میگن وااای شما بچه ای 13 سالتونه

درکی از این موضوع ندارن خب ، مثلا ما یه سری رمزا داریم ، یه سری کلمات و خرف ها داریم ک از نظر بقیه خیلی چرته ولی از نظر خودمون خیلی با مفهوم و با معناست 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
درکی از این موضوع ندارن خب ، مثلا ما یه سری رمزا داریم ، یه سری کلمات و خرف ها داریم ک از نظر بقیه خ ...

دقیقا ماهم مدل صحبتمون تو چت باهم متفاوته

بعد بقیه مسخره میکنن

من ی چت گذاشتم مسخره شدم همه میگن بالغ نیستید

نه بابا این چه حرفی من دلیل اثبات روانشناسی یونگ واست میارم دوره های سوده هروی دوره زنانگی گوس بدی میبینی حیلی از کارات فکر میکردی اشتباه بوده درسته از ریشه

کسایی که بهت میگن بالغ نیستی نگاه کن اطرافت هستن زندگی های خشک بدون حس حال عاطفی بدون میل بدون عشق دارن خوب دقت کن نسبت به زندگی خسته شدن نارضایتی از زندگی زیاد هست براسون

نه بابا این چه حرفی من دلیل اثبات روانشناسی یونگ واست میارم دوره های سوده هروی دوره زنانگی گوس بدی م ...

اره دقیقا زندگی خشکی دارن و بدون احساس

حتی ما زبان مخصوص به خودمونو داریم و اونم مسخره میکنن ک این چ طرز صحبت کردنه

حالا فقط بین خودمونه ن تو جمع

عزیزم اون تستایی ک گفتی چیه تو گوگل بدم؟