2777
2789

از اینترنت بزن قرمه سبزی خوزستانی یا جنوبی 

بهترین روششه

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم دیشب می گفت که هیچ زنی اطراف من نمی تونه قرمه سبزی درست کنه   .  چون کورد هستیم خیلی کم درست می کنیم و تعداد خیلی کمی از خانم ها بلدن .‌.  منم دستور پختش رو لازم دارم که سوپرایز بشه واسه همسرم ،😂چندین بار پختم نشد

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
خودم جنوبی هستم  مگه فرق داره؟

آره خوشمزه تره

سبزیاشو باید. یاد سرخ کنی سیاه بشن ولی نسوزن

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

اول پیاز نگینی ریز تفت بده تا سبک و طلایی بشه ، بعد گوشتم یه تفت کوچیک بده و فلفل سیاه و زردچوبه برن و بعد لوبیا قرمز هم یه تفت بده و سبزی قرمه هم بریز و آب تا ۴ انگشت بالای مواد بریز و بذار آب جوش بیاد

و بعد زیرش تا جایی که امکان داره کم کن و بذار جا بیفته

یک ساعت آخر پخت لیمو عمانی و نمک اضافه کن.

شوهرم دیشب می گفت که هیچ زنی اطراف من نمی تونه قرمه سبزی درست کنه   .  چون کورد هستیم ...

من بار اولمه یه طرز تهیه از دوستم گرفتم اما با کل گوگل متفاوته شک دارم خوب بشه

خب عزیزم من طرز تهیه خودمو میگم شاید بعضیا یه طرز دیگه درست میکنن قورمه سبزی با گوشت گاو خوشمزه تره اول باید ۵ قاشق غذاخوری روغن بریزی تو تابه چون هرچقدر روغنش بیشتر باشه قشنگ لعاب دار میشه بعد پیاز رو با روغن تف میدی گوشت رو میریزی تف میدی یک قاشق چای خوری رب میزنی بعد لوبیات اگه نیم پز باشه لوبیارو در اخر میریزی ولی اگه نپختیش از اول بریز بعد سبزی رو بزن قشنگ تف بده بعد دو پیمانه اب بریز و درشو بزار تا قشنگ لعاب بندازه ببخشید که یکم کلمه هارو با اصطلاح گفتم

شوهرم دیشب می گفت که هیچ زنی اطراف من نمی تونه قرمه سبزی درست کنه   .  چون کورد هستیم ...

چرا کردا کم قورمه سبزی میخورن؟چیا میخورید بیشتر؟کنجکاو شدم 

من عاااشق زمستونم❤️