2777
2789
عنوان

با غم بچه دار نشدن چجوری بسازم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7827 بازدید | 178 پست

استرس داره اذیتت میکنه 

صبر کن حتما باردار میشی  

ان شاالله 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

لرستانم نداریم دولتی فک کنم باید زیاد تو نوبت باشی

نه چرا تو‌نوبت باشی. من مشهدم‌میرفتم‌مرکز دولتی شلوغ بود ولی اونجوری نبود که خیلی تو نوبت بمونی

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوساله

استغفرالله بخاطر دوسال اقدام اینجور میگی 

خواهرم ۸ سال باردار نشد داشت اقدام میکرد برای ای وی اف طبیعی باردار شد خودش ،الان پسرش ۶ سالش دیونشون کرده از بس فضوله کلا تاوان این ۷ سال ارامشو ازشون گرفته

امیدت از دست نده از خدا بخواه هروقت مصلحت بود بهت بچه بده وگرنه به زور والتماس بعدا بخاطر ناشکری نعمتهای دیگه رو ازت میگیره و با بچه امتحانت میکنه 

خودتو که پیدا کنی خیلیارو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش قشنگه ...🍂سورنای عزیزم پسر گلم که نتونستم هیچ وقت روی ماهتو ببینم ،امیدوارم تو بهشت منو فراموش نکنی 😘😘😘
لرستانم نداریم دولتی فک کنم باید زیاد تو نوبت باشی

من بیمارستان فاطمیه همدان که مخصوص ناباروری هست میرم 

.با بیمه تامین اجتماعی چیزی حدود ده دوازده میلیون میشه کل ش 

عزیز میدونم گفتنش واسه من اسونه ولی واسه خودت سخت تر ولی به زور چیزی از خدا نخواه...ازش بهترین چیزو تو بهترین زمان و مکانش بخواه...اگه v*pn داری سرچ کن چیت چت جنسیت بچه..‌.قصش خیلی حرف توشه...

ببین ازدواج کردن سخته ازدواج نکردنم سخته

بچه دار شدن سخته بچه دار نشدنم سخته

درس خوندن سخته درس نخوندنم سخته

همه اینا سختن ولی لذتای خودشونو دارن

کسی که بچه دار میشه بهش زیادی از عمر و دارایی و زندگیشو پاش میده البته لذتای خودشم داره ولی به این فکر کن الان همه اون پول و زمانت واسه خودته...برو سفر تو تورای مسافرتی شرکت کن تو کلاسا و جمعای مختلف وارد شو با ادمای جدید و باحال اشنا شین کلیی تجربه های باحال و جدید پیدا کنین الان که بچه ندارین برین از نقطه های مثبت بچه نداشتن استفاده کنین

هر کسی هم سوال کرد سرتو بگیر بالا بگو سپردم دست خدا هر موقع خیر باشه ان شاالله

زندگی کن بابا به هیکل و سلامتیت برس کلی چیزای باحال تجربه کن در عوض وقتی بچه دار شدی و خدا خواست یه مادری با کلییی خاطره و تجربه واسه تعریف کردن🤍بسپار دست خودش برات قشنگ بچینه شل کن فرمونو بده دست خودش🤍

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
یه جور مانع هست 

من اون زمان که بچه نداشتم خیلی خواب سگ می‌دیدم که دنبالم میکرد یا بدتر یه‌خوابایی می‌دیدم خیلی خشن. مثلا همیشه خواب می‌دیدم که یه نفر رو با چاقو میکشم خیلیم بد میکشم. 

من فکر میکردم چون ذهنم درگیر بچه دار شدن و افسرده م‌خوابای اینجوری میبینم. این‌خوابا هم به نظرتون ربطی داشته؟

بچه ها من هم دخترم چهار و نیم سالشه یک ساله اقدام کردم نشده ای وی اف تو بیمارستان دولتی کسی شرایطش ...

شما که یه دونه بچه داری چرا ای وی اف کنی. ای وی اف علاوه بر هزینه زیاد برای بدن هم ضرر داره میدونی چقدر باید آمپول بزنی و داروی هورمونی استفاده کنی. ای پی اف آخرین درمان برای ناباروریه. شما ببین شاید مشکل خاصی نداشته باشین. خودت و همسرت چکاپ دادین. ممکنه همسرت اسپرماش ضعیف شده باشه یا خودتون تنبلی تخمدان داشته باشین. درمان اینها خیلی راحت تر و کم دردسرتر از ای وی اف

من اون زمان که بچه نداشتم خیلی خواب سگ می‌دیدم که دنبالم میکرد یا بدتر یه‌خوابایی می‌دیدم خیلی خشن. ...

راستش نمی‌دونم ولی احتمالش هست چون چهار سال خاب دیدم سه تا مرد قد بلند با دستای درااااز می‌دیدیم دائم دنبالمن بعد که دعا رو گرفتم دیگ نیومده دنبالم 

راستش نمی‌دونم ولی احتمالش هست چون چهار سال خاب دیدم سه تا مرد قد بلند با دستای درااااز می‌دیدیم دائ ...

من که خدا رو شکر بعد دنیا اومدن پسرم این‌خوابام‌هم تموم شدن. هر چی بوده مال همون دوران بوده شایدم مال ذهن آشفته خودم بوده

هیچی بچه خود آدم نمیشه هیییییچیییی

خب درسته ولی وقتی اینهمه بچه ی بی سرپرست وجود داره که میتونن پدر و مادر دار بشن قشنگتره که ادم سرپرستی یکی از اونا رو برعهده بگیره🩷

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا