2777
2789
عنوان

با غم بچه دار نشدن چجوری بسازم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7835 بازدید | 178 پست

عزیزم مشکل ماورایی دارید حزر بخرید یا خودتون بنویسید گردن آویز کنید قرآنم بیشتر بخونید ارتباط تونو با خدا بیشتر کنید که هر چی گره هست از بین بره ایشالله که به مراد دلتون میرسید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه میزارن اونقد رو مخم راه میرن تا میبیننم اولین سوالشونه

من ۱۰سال بچه دارنشدم ۴تا سقط پشت هم ک بشدت افسرده شدم زندگیه خوبی داشتیم ولی دیگه آخراش شده بود خیانت و سردی ودوری

واقعا بهم ریخته بودیم خدا دخترمو بهم داد الانم باردارم

انشاالله خدا دامن توو تمام منتظرارو سبز میکنه فقط تلاش کن

با تاپیکت یاد دوران خودم افتادم سخت بود ولی گذشت

خوابت خوبه ؟؟ خواب بد نمی‌بینی مثلاً کسی تو خواب دنبالت نمیکنه؟؟؟

چه ربطی داره؟ 

من قبلا خیلی خواب دنبال شدن می‌دیدم. قبل اینکه بچه دار بشم

قد ۱۵۹. شروع رژیم ۱/۱۱                                                    وزن 

عزیزم خیلی سخته منم سالها با این مشکل دست و پنجه نرم کردم این سالهای اخرم به کل بیخیال شدم الان شکر خدا یه فرشته کوچولو از پرورشگاه اوردیم انگار زندگیمون از این رو به اون رو شده شماهم برو ثبت نام کن حتما که نیاید خودن زایمان کنی بچه ما به قدری تو خانوادهامون عزیزه که خودمونم باورمون نمیشد انقد تو دل همه جا باز کنه خدایا شکرت 

مگه میزارن اونقد رو مخم راه میرن تا میبیننم اولین سوالشونه

عزیزوقتی اینقداذیتی خب رک وروراست بگولطفامیشه خواهش کنم دیگه ازم راجع به بچه وبارداری واینانپرسی بگوناراحت میشم اصلا دوس ندارم چیزی بشنوم...شعورداشته باشن دیگه نمیپرسن شعورنداشت ارتباطتت قطع کن خودتم پوست کلفت کن زندگیتوبکن بچه بیاربزرگ کن بخداخیروبرکتش میادتوزندگیت انشالله استرس ازروت برداشته بشه خودتم بچه دارمیشی خداارحم الراحمینه