2777
2789
عنوان

با غم بچه دار نشدن چجوری بسازم😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7827 بازدید | 178 پست

آزمایش اپکا انجام دادید؟ 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی هست

سیستم دفاعیی بدن به اسپرم ها حمله میکنن 

یعنی بدنت اسپرم پس میزنه 

از دکتر بپرسی کامل توصیح میدن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

سلام عزیزم شما تابحال دکتر طب سنتی رفتید؟ میشه من ۲ نفر بهتون معرفی کنم برای بارداری؟ جفتشون دکتر ...

سلام نرفتم 

ممنون میشم از لطف فتون.کجا هستند؟شناره تماس دارن؟

سلام نرفتم  ممنون میشم از لطف فتون.کجا هستند؟شناره تماس دارن؟

درخواست دوستی منو قبول کنید شمارشان رو براتون شخصی بفرستم

یکیشون مجازی جواب میده که کارش عاااالیه و ردخور نداره 

یکی شهر ری هست

الحمدلله
چیکارکردی باردارشدی. من داغونم. دکترگفته تخمک اهدایی شوهرم راضی نمیشه. ۴۰سالمه. دارم میمیرم به خدا

پیاز درمانی کردم و هویج و انجیرم جوشوندم دوتاشو سرچ کن کامل هست کلی ام مکمل خوردم

اووابوست

کیوتن

ویتامین دی

منیزیم

زینک

ویتامین سی

بعداز پاکی یک روز درمیان پوزیشن سجده بعدشم نا یه ربع پاها بالا

شوهرتون آزمایش داد؟سالمه؟

پیاز درمانی کردم و هویج و انجیرم جوشوندم دوتاشو سرچ کن کامل هست کلی ام مکمل خوردماووابوستکیوتنویتامی ...

میگم آب هوبج وانجیرراقاتی کنم وروزی یه باربخورم؟ نه شوهرمم آزمایشش خوب نیس. داغونم به خدا. به خودکشی فکرمیکنم

میگم آب هوبج وانجیرراقاتی کنم وروزی یه باربخورم؟ نه شوهرمم آزمایشش خوب نیس. داغونم به خدا. به خودکشی ...

هویج و تکه کن با انجیر سفید یا زرد بجوشون له کن آبشونو بخور روزی دوبار