2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده معاون مدرسه باهام بد رفتاری میکنه مثلا معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز این مسائل در همه صنف های شغلی هست..

من اینهمه سال سابقه کار دارم امسال شد ۱۶ سال

جز درجه یک

برای درجه دو اصلا مرخصی نمیگرفتن همکارا..چون قرار باشه برای هر درجه دو بری خاکسپارری/۷/۴۰

درجه دو پدری/درجه دو مادری

خب منطقی هم نیست..

ربطی به عقده و بیشعوری نداره.عرف کارمند بودن همین هست

💕

دوست عزیز این مسائل در همه صنف های شغلی هست.. من اینهمه سال سابقه کار دارم امسال شد ۱۶ سال جز درجه ...

عزیزم تو هر صنفی برای درجه یک سه روز مرخصی حقه 

بعدش من تو این دو سال دو روز مرخصی گرفتم 

و مرخصی مدرسه به این صورت نیست که بری و تمام بشه ما برای هر روز که میریم مرخصی ۶۰۰ میدیم به یک نفر هم رشته خودمون که اون روز کلاس رو اداره کنه 

عزیزم تو هر صنفی برای درجه یک سه روز مرخصی حقه  بعدش من تو این دو سال دو روز مرخصی گرفتم  ...

پدربزرگ مادربزرگ میشن درجه ۲ دیگه!

درجه یک میشود مادر پدر خواهر برادر و شوهر و ..(دور اژ جون).

من کلی عرض کردم علت برخوردشون با این موضوع

من در بقیه ادارات هم دیدم.

کاری به باقی ماجراهاش نداارم.

💕

پدربزرگ مادربزرگ میشن درجه ۲ دیگه! درجه یک میشود مادر پدر خواهر برادر و شوهر و ..(دور اژ جون). من ...

میدونم عزیزم میگم درجه یک که مرخصیش جداس

ولی بالاخره از عزیزام بودن 

بعد عموی بابام نبوده که بگم ولش کن بابای بابام بوده 

مگه میشه تو غم پدرم تو بدترین لحظه عمرش کنارش نباشم

بعد من به خاطر مدیر روز غیر کاریم به خاطر این که مدرسه بدون معلم نمونه رفتم مدرسه میگفت همکاری کنید هیچی هم به حقوقم اضافه نشد میگفت جبران میکنیم اینه جبران؟

نمیدونم شغل شما چیه ولی تو مدارس دخترانه از این مدل رفتارا زیاد هست 

من پارسال عروسیم بود مراقبت امتحانات منو دقیقا انداختن روز عروسیم و میگفتن پیش اومده نمیشه کاریش کرد در صورتی که می‌شد خودشون تایمشو عوض کنن بحثم نوع رفتار زشتشون هست که اصلا همکار رو درک نمیکنن

بله اونکه مشخصه من منطورم در برخورد با ختم اقوامتون بود ک من این موارد دیدم. بله ما دوروز استحقاقی ...

منم تو اوج مریضی و گرفتاری رفتم مدرسه که موارد مهم استفاده کنم چون میدونستم این اتفاق می افته 

ولی همکارای دیگم ده روز یک هفته مرخصی میگیرن میرن مسافرت چیزی نمیگن چون سابقه دارن

میدونم عزیزم میگم درجه یک که مرخصیش جداس ولی بالاخره از عزیزام بودن  بعد عموی بابام نبوده که ...

دقیقا همون خط اخرت ک خواستم بگم

در محیط های کاری این رفتارا هست

اصلا فکر نکن فقط محیط شماست.

سر هرکی ک بتونن خب ببشتر ازین کارا درمیارن.

💕

منم تو اوج مریضی و گرفتاری رفتم مدرسه که موارد مهم استفاده کنم چون میدونستم این اتفاق می افته  ...

اگه میتونی مدرسه ات رو عوض کن 

باید از خداشون باشه نگهت دارن وقتی که دانش آموزا دوست دارن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
دقیقا همون خط اخرت ک خواستم بگم در محیط های کاری این رفتارا هست اصلا فکر نکن فقط محیط شماست. سر ه ...

منم از خودم ناراحتم که مرا جوری رفتار کردم که اینا اینجوری کنن 

اگه میتونی مدرسه ات رو عوض کن  باید از خداشون باشه نگهت دارن وقتی که دانش آموزا دوست دارن

بچه ها میگن خانم تو نباشی ما هم میریم 

ولی این مدرسه بهم نزدیکه 

من چون فنی درس میدم هر مدرسه ای نمیتونم حتما باید فنی باشه که اونم تو هر منطقه ای نیست

منم از خودم ناراحتم که مرا جوری رفتار کردم که اینا اینجوری کنن 

نه اصلا مقصر خودتو ندون.سالهای اول ادم بلد کار نیست

کم کم یادمیگیری تولم بشی مثل خودشون.

من یک همکار خنگ داشتم ک همه میگفتن این سندروم دانی چیزی هست، خودشو زده بود خنگی بهش کار ندیم.حتی موقع غذا خوردن فیلم بازی میکرد ک بلد نیست غذا بخوره میرحت روی لباساش..میرفتیم مراسم محل کار زار زار گریه‌ میکرد و مثلا غش میکرد..

با همین کارا هم رسمی شد، هم الکی رفت زیراب یکی از مدیران رو زد ک بهم میخواسته دست بزنه، اونام از ترسون بهش پست خوب دادن..کلا دختره شد ازین رو به اون رو..به شاهم فالوده‌نیمحورخ

💕