2777
2789

من یک ماه پیش پدر مادرم فوت کرد مجبور شدم یه روز مرخصی گرفتم بعد الانم پدر پدرم فوت کرده بهش پیام دادم میگه چه خبره تو تازه مرخصی گرفتی نمیدونم چرا بعضیا بیشعوری مگه میشه خاک سپاری نرم 

هفته پیشم اشتباه خودشون رو گردن من انداختن جلوی همه بهم توهین کردن البته بعدش معذرت خواهی کردن ولی نمیدونم چرا اینجوری رفتار میکنن با من 

شاید چون سنم نسبت به همه کمتره و کم سابقم ولی حالم بده 

چرا مدارس دخترونه عقده دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بدبخت و مظلومی من اگه بودم بهم جلوی جمع بد صحبت میکردن اونم بخاطره اون اتفاقاتی که شاید تا ۲ هفته هم کسی نره سر کار طوری جوابشو میدادم دیگه روش نشه از فاصله ۵ کیلومتری مدرسه رد بشن

چقدر بدبخت و مظلومی من اگه بودم بهم جلوی جمع بد صحبت میکردن اونم بخاطره اون اتفاقاتی که شاید تا ۲ هف ...

عزمزمه کلامت مناسب نیست 

منم برم مدرسه حتما از حقم دفاع میکنم 

روز خاکسپاری مدرسه نمیرم عزیزم چه مرخصی بدن چه ندن من فقط احترام گذاشتم اطلاع دادم بهشون اونا خودشون نمیفهمن شرایط رو از کم عقلی خودشونه

من که همیشه معلم های تازه کار رو دوس داشتم عالی ان .،♥️. ببخشید اما معلم های سن بالا خیلی سختگیر و بد رفتاری می کردن باهامون انگار شرایط رو مثل بیست سال پیش می دیدن . .  یکی شون خدا ازش نگذره باعث ترک تحصیل من شد 😑😢

خدارو دوس دارم خیلی❤️ اما به سبک خودم 
از بچه هام نیستی؟ مرسی عزیزم من و بچه ها خیلی رابطمون خوبه فکر کنم از این ناراحتن

نه بابا همینجوری خواستم بگم که خیلی ماهی🥲قدر خودتو بدون

تو دنیایی که ۵۷ بر ۱۹ بخش پذیره؛هیچی از هیچ کس بعید نیست...
رفتار مدیر چطوره؟ چرا مستقیم به مدیر نمیگی

اتفاقا برای خاکسپاری پدر بزرگ مادریم تو تعطیلات بود برای چهلم مرخصی گرفتم مدیر گفته بود چهلم واجب نبوده بره براش غیر موجه بزنید

عزمزمه کلامت مناسب نیست  منم برم مدرسه حتما از حقم دفاع میکنم  روز خاکسپاری مدرسه نمیرم ...

مثلا معلمی عزیزم و میگی عزمزمه 😂😂

ولی دانش آموز ها وقتی معلمشون نمیاد چقدر کیف میکنند

من که همیشه معلم های تازه کار رو دوس داشتم عالی ان .،♥️. ببخشید اما معلم های سن بالا خیلی سختگیر و ب ...

واقعا خاک برسر آدمای عقده ای 

خداشاهده اول سال دانش آموزم میگفت رشتم سخته نمیکشم الان میگه عاشق رشتمم اونم به خاطر شما 

گور بابای بقیه اصلا مهم اینه من از خودم راضی باشم کارم درست باشه

مثلا معلمی عزیزم و میگی عزمزمه 😂😂 ولی دانش آموز ها وقتی معلمشون نمیاد چقدر کیف میکنند

عزیزم نامه نیست که غلط املایی میگیری کیبورده اشتباه میشه 

شما مثل این که کلا دنبال حاشیه ای بعدشم ما معلما اگر نریم باید جایگزین بزاریم زمان قدیم نیست