2777
2789
اوووف. این حالتودرک میکنم واقعابده

من این روزا سالم و سلامت باشم برام عجیبه کلا همیشه ی جام درد میکنه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمت گرم  ولی انتظار داشتم پیروز داستان باشی

کسی نجنگید پیروز داستان نمیشه من از اولش خودمو کنار کشیدم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

بیا با هم رو راست باشیم 

تو حتی اگه عاشق نباشی حداقلش الان رو پارسا کراشی منکرش نشو ک باور نمیکنم.

و اینکه ب این خواب هات بالو پر نده نزار زندگی تو مختل کنن چون اگه پارسا بهت علاقه داشت همون موقع ها ک جلو هم میگفتی مث پسر خاله فلان دوسش داری یه چیزی بهت میگفتم ک جور دیگه ای دوست داره یا حداقل الان یه چیز میگف 

خلاصه بگم مهره  اصلی تو حرکت نده بزار حریف حرکت شو بزنه بعد🙂🙂 هیچی نگو تماشا کن مثل قبل

شک نکن یه چیزی هس ولی میترسه پسش بزنی بخاطر دخترادایی

پس چرا اونوقت نمیگه 

بنظرم کسی ک حسی داشته باشه نمیتونه تحمل کنه ریسکش میکنه

خصوصا اون ک میدونه خواستگار زیاد دارم و ممکنه از دست بده 

آخه تابحال پیش نیومده ما بهم زنگ بزنیم😂 بد نمیشه؟

نه اصلا بگو سه چهار شبه هر روز خوابتو میبینم نگران شدم گفتم یه حالی ازت بپرسم خیلی عادی حرف بزن

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
من این روزا سالم و سلامت باشم برام عجیبه کلا همیشه ی جام درد میکنه

والاخانمای قدیم بااین حالی که همیشه مشغول کار وزحمات زیادی بودن مث خودمون جوونا اینجوری مریض وبی حوصله نبودن ونمیگفتن یه جاییمون دردمیکنه همیشه هم ماشالاسالم وشادبودن

((تورو خدا در خواست ندین ))

ولی اسی من فکر کنم تو اونو خیلی دوست داری  بهش پیام بده بگو خوابتو سه شبه دارم میبینم ببین واک ...

چرا دروغ بگم ب عنوان پسر خاله خیلی دوسش دارم البته اون یکی پسرخاله هامو سایشونو با تیر میزنم و هیچکدومو دوست ندارم 😂 

ولی واقعا اون تنها کسیه ک هم موفقیتش رو میخوام هم بهترین هارو و...و ی حس قشنگ و مثبتی از اعماق وجودم بهش دارم 

اما چیزی ک باعث میشه اذیت شم اینه ک شاید چون من نمیتونم تحمل کنم رقیبی وجود داشته باشه بدون اینکه حتی به روی خودم بیارم همچین حسایی رو کنار کشیدم

به خودت که نمیتونی دروغ بگی بشین با خودت ببین چند چندی اگه واقعا پارسارو دوست داری ی جوونی طرف خودت ...

چطوری باید به طرف خودم بکشونم من همچین چیزایی رو بلد نیستم همیشه چیزی ک واقعا هستم یا حسی ک واقعا دارم رو بروز میدم

شما پارسا دوست داری پس چراغ سبز نشون بده. از علامت های روانشناسی که نشون دادید فهمیدم 

چطور 

چه علامت روانشناسی؟

این رو هم در نظر بگیرم فرض رو بر این بزاریم ک من دوسش دارم اما اگه مثل نگار بگم و هیچوقت جواب نگیرم و همیشه مثل اون تو بلاتکلیفی بمونم و خودمو بی ارزش کنم چی؟

ببینید اون در کنار مهربون بودن شدیدا مغروره

اصلا دوست ندارم خورد شم

والاخانمای قدیم بااین حالی که همیشه مشغول کار وزحمات زیادی بودن مث خودمون جوونا اینجوری مریض وبی حوص ...

دقیقاااا من گاهی میگم فکر نکنم تا ۳۰ سالگی زنده بمونم اگه ام بمونم معجزست انقدر ک داغونم😂

نه اصلا بگو سه چهار شبه هر روز خوابتو میبینم نگران شدم گفتم یه حالی ازت بپرسم خیلی عادی حرف بزن

بنظرم پیام بدم بهتره

بیا با هم رو راست باشیم  تو حتی اگه عاشق نباشی حداقلش الان رو پارسا کراشی منکرش نشو ک باور نمی ...

باشه رو راستم

من نگفتم دوسش دارم من جلوی همه با عصبانیت گفتم من هیچ حسی به پارسا ندارم و دیگه از هیچکس نشنوم از ما بگن اونم کاملا سکوت کرده بود و فقط لبخند میزد