2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم خبع از قبل نوشتی اگع نمینوشتی کی میفرسادی

ی کوچولو زمان می‌برد دیگه برم کپی کنم بفرستم

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

کیف کردید چقدر تند تند گذاشتم😅

دمت گرم

ولی انتظار داشتم پیروز داستان باشی

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
نگار چه شخصیت رو مخیه

دو تا خواهر عاشق پسرای خالم شدم خالمم از اونا خوشش نمیومد ولی سرش اومد یکیشو گرفتن یکیشم در تلاشه

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

الان باهم در ارتباطیم واقعا بهم علاقه داشت  دقیقا همونطور ک تو خوابم دیده بودم،بود  مید ...

من خیلی کم خواب میبینم ولی چندبار خواب دیدم راست درمورد 

دیروز یه خوابی دیدم که داشتم از دست پلیس اینا فرار میکردم هنراه چند نفر از یه جایی به اشتباهی ما چند نفرو برده بودن حس میکنم دیونه خونه بود

.
خوابتو بگو دیگ 😂

باور کن همش انقدر قشنگهههههههه انقدر حس و حال خوبی داره صبح ها با آرامش بیدار میشم میگم دلیلش چیه خدا 

بعد یادم میفته بخاطر خواب هاییه ک دیدم 

طولانی و قشنگ و با آرامش 

من خیلی کم خواب میبینم ولی چندبار خواب دیدم راست درمورد  دیروز یه خوابی دیدم که داشتم از دس ...

همه ی خوابارو دست کم نگیر 

من قبلا اصلا روی خواب حساب باز نمیکردم 

ولی به چشمم دیدم که میتونه حقیقتی از اینده رو نشون بده...

🙂

شاید دوست داره و دلتنگته

اگه دوست داشت ک میگفت 

البته چند ماه پیش دیدم تو ایتا پیام داده از اکانت اون بود ولی من بدون اینکه سین زده باشم دلیت چت زده بود دیگه پیگیر نشدم چیکار داشته ولی کنجکاو بودم پیش نیومده بود بخواد بهم پیام بده