2777
2789
یه افسانه هس که میگه  اگه خواب کسیو میبینین شاید اون داره بهتون فکر میکنه

اونم سه شب متوالی:))))ولی یچیزی رو اینحا اعتراف کنم اون آخرین دوست داشتن صادقانه و پاک و قشنگه من بود توی این دنیا

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

من یکسال پیش ۴ بار بطور متوالی خواب میدیدم یه پسری هست که در به در دنباله و همه جا حواسش بهم هستو در ...

دلم میخواد منم همچین خوابی درمورد اونی که دوستش دارم ببینم و اتفاق بیوفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه زنگ بزن بهش و بگو سه روزه خوابتو میبینم گفتم حالتو بپزسم

آخه تابحال پیش نیومده ما بهم زنگ بزنیم😂 بد نمیشه؟

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)موقتا دوباره دو نفر شدیم

همه ی خوابارو دست کم نگیر  من قبلا اصلا روی خواب حساب باز نمیکردم  ولی به چشمم دیدم که م ...

یبار مرگ یکی از فامیلای زن عمو رو دیدم صبح تصادف کرد مرد، یبار خواب دیدم دارم لباسای داداشم رو که خدا نکرده مرده رو تو خواب میبینم و گریه میکنم که همون لحظه بهش زنگ زدم اونم گفت چیشده من گفتم مواظب خودت باش و خواب بد دیدم بعد بعدا تعریف کرد وسط دعوا بدی بوده همین که من زنگ زدم فرار کرده و خیلی چیزای دیگه

البته این روزا حال روحیم خوب نیست حالت اضطراب و بی حالی دارم شاید بخاطر اون باشه 

.
اونم سه شب متوالی:))))ولی یچیزی رو اینحا اعتراف کنم اون آخرین دوست داشتن صادقانه و پاک و قشنگه من بو ...

ولی اسی من فکر کنم تو اونو خیلی دوست داری 

بهش پیام بده بگو خوابتو سه شبه دارم میبینم ببین واکنشش چیه

ISTP...ایران زیبایم روزی میرسه که از دست مهاجما خلاص میشی و نفس میکشی💚🤍❤️  اسم‌های کاربری یادم نمیمونه🥲
برام این قسمت مبهم بود که گفتی طرز فکرمون از هم دور شده بود و حالا باز نزدیک شده طرز فکرتون در م ...

واقعیتش من ی دوره یک سال و نیمه کاملا مذهبی شده بودم از نوع افراطیش حتی بارها پیش اومد ک باهاش بحثم شد (گرچه بخاطر افکار افراطی ک داشتم پشیمونم و الان ۳۶۰ درجه تغییر کردم) اما اون زمان خیلی بینمون فاصله انداخت و نگار از این موضوع استفاده کرد چون اون اصلا مثل من نبود و بیشتر شبیه ب نگار بود

به خودت که نمیتونی دروغ بگی بشین با خودت ببین چند چندی اگه واقعا پارسارو دوست داری ی جوونی طرف خودت بکشمونش که چشم نگار چشم سفید از کاسه در بیاد 

اگرم که نه دوسش نداری

بزار نگار هر گلی میخواد به سرش بزنه

پروانه صفت کشته هر نور مشو 🍃      تاخودبینی تو از خدا مانی دور             نزدیکتر آی وازخدادورمشو❤️✨
من یکسال پیش ۴ بار بطور متوالی خواب میدیدم یه پسری هست که در به در دنباله و همه جا حواسش بهم هستو در ...

عجب 

اینم دقیقا ی همچین چیزیه 

تو خواب انقدر خاص نگاهم میکنه جوری مواظبم هستش اصلا حس ت حال اون خواب وصف ناپذیره 

یبار مرگ یکی از فامیلای زن عمو رو دیدم صبح تصادف کرد مرد، یبار خواب دیدم دارم لباسای داداشم رو که خد ...

وای چقدر جالب!!

ایشالله زودتر حالت خوب و عالی میشه عزیزم نگران نباش💛🌹

🙂

اون وقت پسر خاله چی گفت و چه برخوردی داشت؟ 

هیچ واکنشی نشون نداد سکوت کرده بود