2777
2789

اگه این اتفاق بیفته چیکار میکنین؟ 

بهش بگین هم داد و بیداد میکنه

اینم بگم جلوی خواهرم همسزم خیلییی بهم ابراز علاقه میکنه همش میگه چقدر شیرینه خانوم من

یعنی اشتباه میکنم؟؟

فقط حس کردید یا چیزی دیدید ؟

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید عین خواهرش دوستش داره،شوهرمن زن داداششو دوست داره،امشبم بخاطر اون سرمن داد زد بهم گفت تو گوهی،انگشت کوچیکه اون نمیشی و...دلم گرفته دارم میترکم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

عزیزم دورش کن از خواهر ات قران ببر جلوی شوهر ات بگو اگه دوسش داری تا گندی بالا نیومده بگووو  اگه دوسش نداری دست بزار رو قران اگه داری تو باید بریی چون داری به خودت خیانت می کنی

من حس نمیکنم مطمعنم همسرم خیلیییی خواهرمو دوس داره و بهش اهمیت میده

مشکلی با این قضیه ندارم 

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه