2777
2789
عنوان

خانمایی ک همسرتونو بعلت فوت از دست دادید لطفا تشریف بیارید🙏🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 78 پست

مامان من 

وقتی 24 سالش بود، پدرم 26 سالش بود و شهید شد 

من و داداشم دو قلو بودیم و تقریبا یک سالمون بود

مامانم هیچ وقت حاضر نشد ازدواج کنه

مامانم جوان، زیبا، تحصیلکرده و شاغل بود

به پای ما موند 😔

ولی ما بزرگ شدیم و تنهاش گذاشتیم 

با اینکه قلبا از اینکه کسب جای پدرم رو نگرفته خوشحالم 

اما منطقی که فکر می کنم، باید مامانم همون سالها ازدواج می کرد 

الان خیلی خیلی تنهاست 💔

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمتر شخصی پیدا میشه بچه ی نفر دیگه را واقعا دوست داشته باشه به خاطر همین خیلی از خانوما تن به ازدواج مجدد نمیدن ...

خدا همسرتون را بیامرزِ امیدوارم اگه قرار شد ازدواج کنید ی انسان سر راهتون قرار بگیره مرهمی شه برا شما و دخترتون

ممنونم اره بلحاظ مالی و مسکن شکرخدا ساپورتم.. باحرفت موافقم،چون شرایط زندگی قبلیم و نوع رابطم باهم ...

دیگ خودت عاقلی از تجربه دیگران استفاده کن خودت تجربه نکن یسری چیزا رو .غرورتو همیشه حفظ کن .بخودت برس شاد باش باشگاه برو به پوستت و مو .ناراحت نشی یچیز بگم خیلی ها ارزوشون شرایط تورو داشته باشن اینقد شوهراشون اذیتشون می‌کنه یه قرون پول و خانواده ندارن تحمل می‌کنن و زجر میکشن روح همسرت شاد 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
عزیزم همه که شوهراشون بدنیستن میگید خوش بحالتون عزیزم کسایی هستن همسرشون همه زندگیش بوده الان نیست ا ...

منظور من از خوش بسعادتتون فقط از دست دادن شوهراشون بوده.

خدا نکنه کسی گیر آدم بی شرم و خائن و سگ صفت بیفته.

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
مامان من  وقتی 24 سالش بود، پدرم 26 سالش بود و شهید شد  من و داداشم دو قلو بودیم و تقریب ...

مادر من ولی لجبازی کرد ازدواج نکرد الان تنهاست دلم همش پیششه .یه خواستگار خوبم داشت من چقد التماسش کردم ولی حیف .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دیگ خودت عاقلی از تجربه دیگران استفاده کن خودت تجربه نکن یسری چیزا رو .غرورتو همیشه حفظ کن .بخودت بر ...

ممنون عزیزم

سعی کردم سرزندگیمو حفظ کنم با وجود شکستنم

حداقل بخاطر پسرم

پدر من هم جوان بودن فوت میکنن وما ۳ تا بچه بودیم مامانم ازدواج نکردن وما رو بزرگ کرد وماها الان سر خونه وزندگیمون هستیم ومامانم تنهاست هر چند اگه ازدواج میکرد قطعا برا ما سخت بوده اما الان شاید تنها نبود 

اگه موقعیت ازدواج خوب ومتعهدی داشتی حتما ازدواج کن 

ان شالله که بهترینها برات رقم بخوره 

ممنون عزیزم سعی کردم سرزندگیمو حفظ کنم با وجود شکستنم حداقل بخاطر پسرم

بچت پسر بزرگ میشه می‌ره سر زندگی خودش آخرش بهت میگه مجبور نبودی بخاطر من تنها بمونی .شرایط خوب پیش اومد ازدواج کن .

پدر من هم جوان بودن فوت میکنن وما ۳ تا بچه بودیم مامانم ازدواج نکردن وما رو بزرگ کرد وماها الان سر خ ...

ممنون عزیزم

عاقبت مادرگرامیتون بخیر و روح پدرتون شاد

مادر من ولی لجبازی کرد ازدواج نکرد الان تنهاست دلم همش پیششه .یه خواستگار خوبم داشت من چقد التماسش ک ...

مامان من هم تنهاست 

بازنشسته شده و چند ساعت تدریس داره فقط و کار پرورش گل و گیاه انجام میده 

ولی من و داداشم همیشه نگرانش هستیم 

خیلیه 38 سال تنهایی سخته 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
بچت پسر بزرگ میشه می‌ره سر زندگی خودش آخرش بهت میگه مجبور نبودی بخاطر من تنها بمونی .شرایط خوب پیش ا ...

فکر میکنم بهش شاید تو دوسال اینده

وقتی ک کامل کنار اومده باشم و بلحاظ روحی پذیرا باشم

ممنونم🌹