2777
2789
عنوان

خانمایی ک همسرتونو بعلت فوت از دست دادید لطفا تشریف بیارید🙏🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 78 پست
منم ۲۵سالم بود.. خانمای زیادیو دیدم ک مجدد ازدواج نکردن و بچه هاشونو بزرگ‌کردن

ویکی از اصلی ترین دلایلشونم این بود چون پچشون دختر بود میترسیدن اتفاقی بیفته واسشون چون هرکسی جای پدر خود آدم نیست.

میگن یکی تو زندگیته ...چی بگم تونسته دیگه.... میگن بعدمن اون مثل اینکه رو اون شونه‌ای که من سرم بود تکیه میده....🚬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من بعد فوت همسرش، دخترش که ازدواج کرد خودشم ازدواج کرد. اون اقا هم همسرشون رو در اثر کرونا از دست داده. اون اقا هم بچه هاش ازدواج کردن و رابطه شون با دوستم خوبه چون واقعا رفتار دوستمم خوبه باهاشون. دختر دوستمم میگفت اون اقا مرد خوبیه... ازدواجشونم سنتی بود. معرف داشتن. خیلی براش خوشحالم

عزیزم خدا همسرت رو رحمت کنه. شما هم حق ازدواج و زندکی خوب دارین. کسی قرار نیست جای پدر بچه هاتون بیاد... اون همسر شماست و باید سعی کنه رابطه دوستانه با بچه تون برقرار کنه. شما هم با فرزند اون اقا... ان شاءالله یه ازدواج خوب و همراه همدل سر راهتون قرار بگیره

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

داغونم کرده  روحی روانی داغونم از دستش. جسمم داغونتر.

عزیزم

این حرف شمارو دوستمم بهم زد و گفت کاش جای شوهرت شوهر من میمرد...

گاهی اوقات یه سریا جون همو ب لب میارن

فقط اومدم بگم‌خوش بسعادتتون. کاش یه روز منم بیام تو‌این تاپیک و بگم شوهرمو از دست دادم و به هیچ عنو ...

عزیزدلم هم ناراحت شدم هم خندم گرفت 😐

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
دختر خاله من ۳ساله شوهرش فوت کرده یه دختر کوچیک داره و میگه هیچوقت ازدواج نمیکنم خودش ارایشگاه زده ک ...

منم مستقلم و از شرایط کنونی راضی..

دخترخالتونو درک میکنم

اسی اگ‌ خونه و حقوق داری با آدم الکی خودتو گرفتار نکن خواستی ازدواج کنی با عشق و عقل باشه مشاور برو .ایشالع عاقبت بخیر بشی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
فقط اومدم بگم‌خوش بسعادتتون. کاش یه روز منم بیام تو‌این تاپیک و بگم شوهرمو از دست دادم و به هیچ عنو ...

عزیزم همه که شوهراشون بدنیستن میگید خوش بحالتون عزیزم کسایی هستن همسرشون همه زندگیش بوده الان نیست اینی که شما گفتی شاید دل یکسی دلش بشکنه

خدایا شکر که منو جزو عاشقای اهل بیت وخودت قرار دادی الحمد الله

منم مستقلم و از شرایط کنونی راضی.. دخترخالتونو درک میکنم

خوبه که مستقلی ولی خب بالاخره بچتون چند سال دیگه ازدواج میکنه میره پی زندگی خودش بعد این شمایید که وقتی پا به سن بزارید هیچ همدمی ندارید و تنهایید بنظرم همه جوانب رو در نظر بگیر بعضیا ازدواج مجدد میکنن و خوشبخت میشن

عزیزم این حرف شمارو دوستمم بهم زد و گفت کاش جای شوهرت شوهر من میمرد... گاهی اوقات یه سریا جون همو ...

دقیقاً 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
اسی اگ‌ خونه و حقوق داری با آدم الکی خودتو گرفتار نکن خواستی ازدواج کنی با عشق و عقل باشه مشاور برو ...

ممنونم

اره بلحاظ مالی و مسکن شکرخدا ساپورتم..

باحرفت موافقم،چون شرایط زندگی قبلیم و نوع رابطم باهمسرم خیلی خوب بود نمیتونم باهرکسی اوکی شم..

عزیزم همه که شوهراشون بدنیستن میگید خوش بحالتون عزیزم کسایی هستن همسرشون همه زندگیش بوده الان نیست ا ...

کلا همینجوری میگن از جانب خودشون  ،  مثلا کسی ک میاد تایپک میزنه  دعاکنید ازدواج کنم ..  اونم مثل من گرفتاره ی شرایطی داره ک اینومبگه..

بعد یسریا میان میگن لڋت ببر ، خوسبحالت و فلان

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏