2777
2789

ماسک زده بود ، یه دستش هم دستکش پلاستیکی بود ، کلا هر چیزی می خواست دست بزنه انگار یه موجود کثیف می خواست برداره ، با احتیاط برمی داشت یه نگاهش می کرد ،  بعد می رفت سراغ جنس بعدی! 😖

یه لحظه حس کردم آدم های وسواسی چه زندگی سختی دارند! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا وسواس بود یا نقص ایمنی داشت یا شیمی درمانی میشد. کلا بعضی مریضیهای جسمی هم باعث چنین رفتاهایی میشن. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من همیشه اینقدر از شوینده ها استفاده می کردم تمام دستام پوست پوست و همش سرفه می کردم خیلی سخت بود واقعا عذاب می کشیدم 

خیلی سعی کردم یکم بیخیال باشم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
من وسواس دارم ولی ن دراین حد وسواسم ترس از نجاسته بعضی وقتا انقد حالم بد میشه ک شروع میکنم خودزنی ...

زندگی خودش به قدر کافی سخت هست ، دیگه وسواس واقعا رنج مضاعف هست! 

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
من همیشه اینقدر از شوینده ها استفاده می کردم تمام دستام پوست پوست و همش سرفه می کردم خیلی سخت بود وا ...

یه دوستی داشتم می گفت مادرم وسواس داشت ، انقدر شست و تمیز کرد تا خودش مریض کرد ، می گفت الان زنگ می زنه به دخترهاش که شما باید بیایید برای من تمیز کنید ، این خونه نجسه من نمی تونم تحمل کنم! 

زندگی خودش به قدر کافی سخت هست ، دیگه وسواس واقعا رنج مضاعف هست! 

ن تتها رنج مضاعفه

بلکه خسران دنیا و آخرته

خستگی آبروریزی بیماری پوستی اصراف اذیت شدن افراد خانواده ....

همه اینارو میدونم ولی ...

هزاران بار خدارو با تموم وجودم صدا زدم ک ی نگاه بهم بندازه منو ازین باتلاق بیاره بیرون خودمم تلاشمد میکنم نمیگم خوب شدم ولی باز بهتر از سابقم

از وقتی ازدواج کردم این لعنتی گریبان گیرم شد تا بع الان جدیدا هم وسواس فکری گرفتم و توهم 

طوری ک اگ شوهرم هزار بار مثلا ازم معذرا خاهی کنه حس میکنم نکرده و بازم ازش دلخور وناراحتم وبازم ازش میخام ک معذرت هاهی کنه 

بچمو ب بدترین شکل عذاب دادن طوری ک بعضی وقتا اون روزا یادم میفته تا خود صبح زار میزنم 😔